Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което представи на света

Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което представи на света ...

Хенри Кавил официално представи жената до себе си


Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което представи на света чрез снимка в Инстаграм. Новата любов на холивудската звезда се казва Натали Вискузо. Натали е вицепрезидент на продуцентската къща Legendary Entertainment, която стои зад някои от продукциите, в които е участвал Кавил. Двамата най-вероятно са се срещнали покрай съвместната си работа.

Новата приятелка на актьора е и богаташка дъщеря, освен това. Тя е дъщеря на собственик на верига луксозни нощни заведения.

Към кадъра, чрез който представи Натали на феновете си, Хенри пише: „Това съм аз, наблюдавайки спокойно и уверено играта, преди красивата ми и умна любов Натали да ме разбие на шах“. Снимката вече има милиони харесвания и коментари, сред които на заклети фенки на Хенри, които тъжат, че актьорът вече е обвързан.

Двамата играят специален шах, вдъхновен от "Игра на тронове".

Самата Натали също публикува въпросната снимка в профила си, с което потвърждава романса помежду им. "Просто уча скъпия ми Хенри да играе шах... или... може би той ме оставя да бия?", написа тя към фотоса.

Не е ясно от кога двамата са заедно, но папарашки снимки на двойката отпреди няколко седмици ги показват как разхождат Кал - кучето на Хенри, и се държат за ръце.

Източник: fakti.bg