Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което представи на света

...
Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което представи на света
Коментари Харесай

Хенри Кавил официално представи жената до себе си

Актьорът Хенри Кавил има ново гадже, което показа на света посредством фотография в Инстаграм. Новата обич на холивудската звезда се споделя Натали Вискузо. Натали е вицепрезидент на продуцентската къща Legendary Entertainment, която стои зад някои от продукциите, в които е взел участие Кавил. Двамата най-вероятно са се срещнали около взаимната си работа.

Новата другарка на артиста е и богаташка щерка, също така. Тя е щерка на притежател на верига първокласни нощни заведения.

Към фрагмента, посредством който показа Натали на почитателите си, Хенри написа: „ Това съм аз, наблюдавайки умерено и решително играта, преди красивата ми и интелигентна обич Натали да ме разбие на шах “. Снимката към този момент има милиони лайкове и мнения, измежду които на върли последователки на Хенри, които тъжат, че артистът към този момент е привързан.

Двамата играят специфичен шах, въодушевен от " Игра на тронове ".

Самата Натали също разгласява въпросната фотография в профила си, с което удостоверява романса посред им. " Просто изучавам скъпия ми Хенри да играе шах... или... може би той ме оставя да удрям? ", написа тя към фотоса.

Не е ясно от по кое време двамата са дружно, само че папарашки фотоси на двойката отпреди няколко седмици ги демонстрират по какъв начин разхождат Кал - кучето на Хенри, и се държат за ръце.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР