Актьорът Хавиер Бардем, сътрудник на Грийнпийс в глобалната му кампания

...
Актьорът Хавиер Бардем, сътрудник на Грийнпийс в глобалната му кампания
Коментари Харесай

Хавиер Бардем с призив да не се търси популизъм относно климатичните промени

Актьорът Хавиер Бардем, помощник на " Грийнпийс " в световната му акция за отбрана на океаните, прикани посредством известие в обществените мрежи да не се предизвиква " подправен спор " по отношение на изменението на климата.
Бардем повдигна тематиката поради, която скова в мраз и сняг Испания. Той се застъпи за „ повече просвета и по-малко популизъм “, оповестява организация EFE.
 2020-а – измежду най-горещите години за две десетилетия 2020-а – измежду най-горещите години за две десетилетия
2020 година продължава наклонността за най-горещите години в последната петилетка, като тя и 2016 година са регистрирани като най-горещите годин...
" Чуват се безотговорни гласове, някои с многочислена аудитория, които се пробват да манипулират бурята " Филомена ", с цел да слагат под въпрос мащаба на климатичната рецесия “, написа носителят на " Оскар " в своя профил в Инстаграм. Тезата е, че като има такива стихии, очевидно няма световно стопляне - тотално недоумение на механизма на смяна на климата и по какъв начин поради повишението на температурите се основават студени фронтове поради размразяване на ледници да вземем за пример.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР