Актьорът Харисън Форд представи петия филм за Индиана Джоунс на

...
Актьорът Харисън Форд представи петия филм за Индиана Джоунс на
Коментари Харесай

6000 аплодират на крак Харисън Форд: Това е последният ми Ин...

Актьорът Харисън Форд показа петия филм за Индиана Джоунс на ревюто D23 на " Дисни ", проведено покрай Лос Анджелис, оповестиха Агенция Франс Прес и Ройтерс.

Около 6000 души приветстваха на крайници 80-годишния артист.

" Много съм горделив да кажа, че е приказен - съобщи Харисън Форд, очевидно доста разчувствуван. - И ето една от аргументите ", уточни той другата звезда във кино лентата - Фийби Уолър-Бридж.

" Да следваш този вид е изтощително ", отговори тя.

Харисън Форд сподели, че за финален път се изявява в ролята на Индиана Джоунс. Филмът, чието заглавие още не е оповестено, ще бъде пуснат по екраните на 30 юни 2023 година В него вземат участие също Мадс Микелсен, Тоби Джоунс и Антонио Бандерас. За първи път режисьор не е Стивън Спилбърг, а е Джеймс Манголд.

" Лукасфилм " сподели тийзър на известния си галактически сериал " Мандалорианецът ". На презентацията участваха актьорите Педро Паскал, Джанкарло Еспозито, Кейти Сакхоф.

Зрителите можаха да се потопят и в триизмерния свят на " Аватар: Природата на водата " - дълго чаканото продължение на кино лентата на Джеймс Камерън.

 
Анджела Басет и Уинстън Дюк бяха измежду представилите " Черната Пантера: Уаканада вечно ", който ще бъде пуснат по екраните през ноември. Още не е ясно по какъв начин основателите му се оправят със гибелта на Чадуик Боузман, умрял от рак през 2020 година В надписите написа, че той е умрял и наподобява сестрата на героя Шури (Летисия Райт) може да е идната Черна Пантера.

" Трябваше да сме на равнището му, което е извънредно - сподели Басет. - И успяхме ".

Изложението на " Дисни ", което се организира на две години, беше прекратено от пандемията. На новото издание се стекоха почитатели от целия свят.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР