Актьорът Хафтор Бьорнсон, известен с ролята си на „Планината“ в

...
Актьорът Хафтор Бьорнсон, известен с ролята си на „Планината“ в
Коментари Харесай

Вижте какво прави на ринга гигантът Планината от Игра на тронове

Актьорът Хафтор Бьорнсон, прочут с ролята си на „ Планината “ в „ Игра на тронове “, дебютира в боксов мач, предава Дарик.

Той излезе на кръга в подготвителен дуел от 3 рунда против Стивън Уорд в хотел „ Конрад “ в Дубай. Това е част от подготовката на оповестения за най-силен мъж на планетата Бьорнсон за септемврийския му мач против британеца Еди Хол, прочут като „ Звярът “, спечелил купата Най-силен мъж на света през 2017 година

" Какво преживяване! Благодаря доста на Стивън Уорд, че направи това с мен Какъв първенец! Страхотен човек и безспорен боец на кръга ", разяснява " Планината “ след борбата. Уорд разкървави лицето на Хафтор с най-хубавия удар в мача.

" Никога не съм бил на кръга с някой с подобен размер. Първоначално просто бях надъхан да упражнявам и щях да му оказа помощ в този механически аспект, само че в последна сметка направих шоу с някогашния най-силен човек в света ", сподели Уорд. " Беше ужасно! Благодаря за всички позитивни мнения. Ще направя още демонстративни мачове в подготовка за главната си борба, която ще бъде през септември. С кого да се удрям в този момент? ", пита исландският артист.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР