Актьорът Евгени Будинов и Радослав Кузманов, познат като Epic Bath

...
Актьорът Евгени Будинов и Радослав Кузманов, познат като Epic Bath
Коментари Харесай

Новият парламент през погледа на Евгени Будинов и Epic Bath Guy

Актьорът Евгени Будинов и Радослав Кузманов, прочут като Epic Bath Guy, разясниха събитията от седмицата пред Мария Цънцарова в предаването " Тази неделя ".

" Аз персонално поисквам триумф на всички. Силно се надявам да се направи държавно управление, да има обикновено ръководство и да има консенсус и примирение в този парламент, тъй като на хората им писна от избори ", съобщи артистът Евгени Будинов.

Той направи конкретизиране, че не вижда себе си като политик, а като " артист с избрана гражданска позиция ", който симпатизира на една политическа партия.

Будинов изрази очакванията си, че новото ръководство ще продължи да мисли за развиването на културата у нас. Мнението му поддържа и Радослав Кузманов, прочут в интернет пространството като Epic Bath Guy.

" Културата постоянно остава на назад във времето. Факт е, че има проблеми, които са по-витални за някои хора, само че културата не може да бъде сменена от нищо друго и е доста значима за развиването ни като хора ", сподели той.

И двамата оповестиха, че се надяват Христо Петров - Ицо Хазарта да бъде един от хората в новия парламент, които ще работят за развиването ѝ в България.

Epic Bath Guy се появи в студиото със своите познати табели с лозунги. Какво пишеше на тях този път и какви са неговите дела - вижте във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР