Актьорът Джон Войт изрази подкрепата си за президента Тръмп, обявявайки

...
Актьорът Джон Войт изрази подкрепата си за президента Тръмп, обявявайки
Коментари Харесай

Джон Войт вижда Тръмп като „най-великия президент след Ейбрахам Линкълн“

Актьорът Джон Войт изрази поддръжката си за президента Тръмп , обявявайки го за " най-великия президент след Ейбрахам Линкълн " във видео известие от две елементи, оповестено в Twitter в петък вечер.

Войт, един от дребното искрено консервативни артисти в Холивуд , се обърна непосредствено към " хората от Републиканската партия, цитира Фокс Нюз. " Знам, че ще се съгласите с мен, когато споделям, че нашият президент заслужава най-голямо почитание и обич ", стартира Войт. " Неговата работа не е лесна, тъй като той се бори с левицата и техните неуместни думи за опустошение. Нашата нация е издигната върху солидна основа от нашите предшественици и има честен кодекс за дълг, който е предаден от президента Линкълн ", показва артистът.

To my fellow Americans. Part 1.
— Jon Voight (@jonvoight)

Актьорът, притежател на премията " Оскар ", споделя на своите почитатели, че желае да " се чуе истината ", че " страната е по-силна, по-безопасна и с повече работни места ", тъй като всеки ход на президента Тръмп " е верен ".

" Не се заблуждавайте от политическото ляво, тъй като ние сме хората на тази нация, която е очевидец на успех ", продължава Войт. " Така че дано застанем зад нашия президент, дано застанем зад истината, че президентът Тръмп е най-великият президент след Ейбрахам Линкълн. Бог да благослови Америка ", написа той.

To my fellow Americans. Part 2.
— Jon Voight (@jonvoight)

Войт е най-известен с основната си роля като Джо Бък вув кино лентата от 1969 година " Среднощен каубой ". Неговата дългогодишна кариера включва функции в „ Мисията невъзможна “, " Анаконда ", " Трансформърс " и други, както и телевизионни функции в " 24 " и " Рей Донован ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР