Актьорът Брендън Фрейзър се появи на червения килим след дълго

Актьорът Брендън Фрейзър се появи на червения килим след дълго ...

Брендън Фрейзър е абсолютно неузнаваем


Актьорът Брендън Фрейзър се появи на червения килим след дълго отсъствие от очите на обществеността и естествено изненада феновете си с новата си визия. 52-годишният Брендън беше топзвезда през 90-те и началото на 2000 година. Той участва в хитове като „Момчето от джунглата“, „Кроманьонецът“,„Богове и чудовища“, „Мумията“ и др.
Фрейзър се завръща на големия екран през 2021 г. с нов филм на режисьора Дарън Аронофски, чиято премиера ще е съвсем скоро.
Актьорът се появи на филмовия фестивал Tribeca в Ню Йорк с драстично различна визия от тази, с която го помнят неговите почитатели. 52-годишният актьор е видимо напълнял, но пък това не му попречи да изглежда стилно в черния си костюм със синя риза и шарена вратовръзка.
Всъщност през 2021 г. ще се появят на голям екран цели два филма с Брендън в главната роля. В лентата на Арнофски The Whale той играе отшелник, а в No Sudden Move си партнира с Джон Хам.
Актьорът, който се превърна в любимец на дамите през 90-те в последните години се снимаше предимно в телевизионни сериали и озвучаваше филми, но кино кариерата му беше в застой.
През 2018 Брендън сподели в интервю за списание GQ, че снимането на екшън филми се е отразило доста сериозно на здравето му, влошавайки го. Той каза: „Вярвам, че вероятно се опитвах твърде много да дам от себе си, но по начин, който беше разрушителен. По времето, когато снимахме третия филм „Мумията“ в Китай [през 2008 г.], навсякъде си ходех с пакет с лед.“
Той добави: „Чувствах се като кон от ферма за животни, чиято работа беше да работи, работи и работи ..., независимо от болката.“
Истината е, че Фрейзър е претърпял множество операции за наранявания на коляното и гърба.

Източник: tialoto.bg