Актьорът Бил Скарсгард, чието име нашумя с ролята на страшния

...
Актьорът Бил Скарсгард, чието име нашумя с ролята на страшния
Коментари Харесай

Актьорът, изиграл То, снима филм на ужасите у нас

Актьорът Бил Скарсгард, чието име нашумя с ролята на страшния смешник Пениуайз във, е в България поради фотосите на хоръра “Варварин ”. Той дойде в събота и ще напусне страната ни в петък.
Сюжетът в лентата се развива в наши дни. Проследява ужасяващите неща, които се случват в една къща. Докато е в България, Бил Скарсгард ще си партнира с носителката на БАФТА за най-хубава актриса през 2015 година Джорджина Кембъл. Тя завоюва влиятелната премия поради драмата на Би Би Си “Убит от моето гадже ”. Така се трансформира в първата чернокожа жена, която държи в ръце статуетката точно в тази категория. За сцените във “Варварин ” има построен фон на американска улица в Негован.
 Стивън Кинг назова най-страшния филм на всички времена Стивън Кинг назова най-страшния филм на всички времена
Американският публицист Стивън Кинг, прочут най-вече с романите си в жанра на ужасите и трилъра, описа в изявление за „ Dread Cent...
Скарсгард към този момент има огромен опит зад тила си. Участвал е в сериала на HBO “Касъл Рок ”. В “Хемлок Гроув ” пък влезе в облика на полувампира Роман Годфри. Свръхестествените герои носят триумф освен на него, само че и на актьорската му фамилия. Брат му Александър Скарсгард доби известност с ролята на вампира Ерик Нортман в “Истинска кръв ”. Участва още в “Големите дребни неистини ” и “Легенда за Тарзан ”. И двамата вървят по стъпките на татко си Стелан Скарсгард, който е снимал в редица филми и сериали. Сред тях са “Чернобил ”, “Добрият Уил Хънтинг ”, “Мама миа! ”, “Мъжете, които мразеха дамите ”, изработен по шведската трилогия “Милениум ”, и десетки други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР