Актьор и певец, известен с множество роли в театъра, киното,

...
Актьор и певец, известен с множество роли в театъра, киното,
Коментари Харесай

Шоуто трябва да продължи. Владимир Зомбори, на когото обувките на славата не убиват

Актьор и артист, прочут с голям брой функции в театъра, киното, малкия екран и дублажа. Печели и финала в последния сезон на " Като две капки вода ". Владимир Зомбори е роден на 3 юли и е Човек на деня на Свободна Европа.

" Ако не се завъртиш по малкия екран, никой няма да разбере какво можеш и какъв брой си добър. Адски е обидно ", споделя артистът Владимир Зомбори в изявление за Нова телевизия за компликациите, пред които са изправени хората от неговата специалност.

Той е на гребена на огромната популярност неотдавна, откакто печели финала в предаването за гении " Като две капки вода " по Нова. Зомбори взе участие и в кулинарното предаване " Черешката на тортата ", а от есента ще води новия сезон на " Гласът на България " по бТВ.

Но Зомбори пее, готви и най-много - играе в киното и театъра от дълго време. Пред Нова телевизия той споделя по какъв начин преди десетина години е почнал да работи като барман нощни смени, с цел да свърже двата края финансово.

" Бях артист от " Малък градски спектакъл зад канала ", а не можех да се оправям. Трябваше да си заплащам наема, трябваше да имам въпреки всичко и някакви пари за мен ", споделя той.

Такава е ориста на значително артисти освен в България. " Изял съм горчивите залци, поел съм и шамарите, и погалванията ", споделя той за пътя си към известността.
 Владимир Зомбори (вляво) получава премията
Владимир Зомбори е роден на 3 юли 1988 година в Пловдив. Завършва професионалната гимназия за театрални и екранни изкуства, по-късно - актьорско майсторство в НАТФИЗ в класа на Атанас Атанасов .

Започва кариерата си незабавно - в трупата на Малък градски спектакъл " Зад канала ". Паралелно играе в доста филми и сериали, измежду които " Миграцията на паламуда ", " Пеещите обувки ", " Воевода ", " Дъвка за балончета ", " Следвай ме ", " Видяно ", " В сърцето на машината ", " Игра на доверие ", " Столичани допълнително ", " Под прикритие ", " Пътят на достойнството ", " С река на сърцето ", " Мен не ме мислете ", " Вина ".

От 2010 година гласът на Зомбори озвучава десетки функции в игралното и анимационно кино, както и аудиокниги.

Но името му оказва се от малкия екран, както самичък споделя - другояче " никой няма да разбере какъв брой си добър и какво можеш ".

През 2011 година Зомбори взе участие в първия сезон на музикалното риалити " Екс Фактор България ", където е първият изнемощял финалист. През 2021 година и 2024 година е участник в кулинарното риалити " Черешката на тортата ", а на 13 май 2024 година печели финала на 12-я сезон на шоуто за музикални фалшификати " Като две капки вода ".

В него участниците имитират известни артисти, а Зомбори се оправя ослепително с нелеката задача да влезе в певческия диапазон на Фреди Меркюри от " Куин ", като изпява " Show Must Go On " ( " Шоуто би трябвало да продължи " ).

" Предаването ми се отрази по най-благоприятния метод. Даде ми известност, оценка на труда ми. Много съм благополучен ", споделя той пред " 24 часа ".

" Това е моментът, в който си казваш " ето аз доближих някакво равнище в професионален аспект, където мога да си разреша да споделям не ", прибавя Замбори пред Нова телевизия.

" Удобни са обувките на славата дотам, че с тях можеш да вървиш по едни места, по които със старите обувки не си можел да вървиш ", прибавя той.
 Владимир Зомбори с Весела Бабинова - с която са двойка и в живота - в комедията
Владимир Зомбори обаче няма боязън от това, че славата би завъртяла главата му и би го предиздвикала да се самозабрави.

Защото има нещо доста по-голямо и от актьорската специалност, и от популярност - обичта на обичаната му Весела Бабинова и на тяхното дете. По думите му, най-любимата му роля е точно житейската - на брачен партньор и татко.

" Нашето зрелище, наречено семейство, извънредно доста ме зарежда и ми дава безспорен смисъл за всичко, което върша ", споделя той.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР