Актуалната промоция на VIVACOM през август отново дава шанс на

...
Актуалната промоция на VIVACOM през август отново дава шанс на
Коментари Харесай

В разгара на лятото - дълъг уикенд с оранжеви цени на смартфони във VIVACOM

Актуалната промоция на VIVACOM през август още веднъж дава късмет на всички консуматори да се снабдят с нов смарт телефон на налични цени.

От днес до понеделник (13 август) в това число компанията провежда дълъг уикенд с промоционални оранжеви цени на огромно многообразие от модели във всички ценови сегменти. Промоцията е отлична опция за допълнение на летните страсти благодарение на съвременни телефони с отлични качества. Атрактивните отстъпки са в композиция с тарифен проект Smart L+. Всички модели от уикенд офертата могат да бъдат закупени и онлайн.

Елегантният Sony Xperia XA2 е прелестен на външен тип и на досег, с помощта на съвсем безрамковия си дизайн. И освен това – селфи камерата разполага с широкоъгълна 120° леща, с цел да могат да се заловен всички другари от лятната отмора в един кадър. Технологията Smart Amplifier прави прецизни настройки на звука, които обезпечават мощно и ясно слушане на обичаните песни, неизменима част от настроението през топлите месеци. Само от 10 до 13 август телефонът се предлага на оранжева цена за 299.98 лева До края на месец Август всеки консуматор, който закупи този модел и го записва на специфичния уеб страница http://xperiances.online, има късмет да завоюва премия.

Новата, оранжева цена на Samsung – Galaxy J5 2017 , е 209.98 лева Телефонът приковава вниманието с елегантно железно тяло и акуратен дизайн. Всеки път ще заснемате ярки, живи и детайлни селфита, даже в тъмна конюнктура, с помощта на светкавицата. Можете също да контролирате пандиза с една ръка, за по-удобно и елементарно опазване на красивите летни мемоари и шерването им с другари.

Привлекателна е и офертата за Motorola E5 – цената му е 99.98 лева Oсновната 13MP камера е с бърз автофокус и дава опция за оптимално положителни фотоси при слаба осветеност. Батерията е 4000 mAh, което обезпечава през целия ден работа на смарт телефона. Зареждането ѝ става с пъти по-бързо с включеното в комплекта 10W скоростно зарядно устройство.
Alcatel 3Х дава опция да снимате по-живописни изгледи, повече усмивки и летни страсти благодарение на супер широкоъгълен обектив, допускащ да обхванете доста в една фотография. Телефонът уголемява хоризонта с FullView HD+ 18:9 екран, а 5.7 “ дисплеят разрешава да виждате повече завладяващи фрагменти. В рамките на промоцията моделът се предлага за 89.98 лева дружно с Power Bank от Tesla.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР