Акцията на прокуратурата, ДАНС и следствието в криптобанката Nexo очаквано

...
Акцията на прокуратурата, ДАНС и следствието в криптобанката Nexo очаквано
Коментари Харесай

160 млн. долара на ден: Как се отрази на Nexo сблъсъкът с властите

Акцията на прокуратурата, ДАНС и следствието в криптобанката Nexo предстоящо докара и до повишение на интензивността на нейните консуматори. Първите данни демонстрират доста количество изтеглени криптоактиви, само че най-малко все още платформата продължава да обслужва потребителите си.
 Снимка 602409
От, които инспекторът на Nexo - Armanino, разгласява на уеб страницата си, излиза наяве, че (деня на акцията у нас) активите на криптобанката са били в размер на 133 263 BTC, а ден по-късно към този момент 124 939 BTC. Това са 8324 BTC по-малко, като доларовата им равноценност все още на евакуиране е била към 160 млн. $.
 Четирима с обвинявания след акцията в Nexo, двама се търсят
Четирима с обвинявания след акцията в Nexo, двама се търсят

От прокуратурата и следствието изнесоха данни за нарушавания на интернационалните наказания и преводи в кибервалута към адреси, свързани с закононарушения

демонстрира внезапно увеличение на интервенциите с NEXO токена на платформата от 12 януари, като още от предходния ден се следи огромен растеж на сумите по обособените интервенции.
 Снимка 602410
Някои анализатори показаха в обществените мрежи, че се виждат огромни тегления от Nexo, в това число и за 7-цифрени суми. демонстрират интервенции и в двете направления.

This will always be our goal and despite the outflows, Nexo spreadsheet remains balanced, all loans remain fully collateralized and we will continue to honor users' withdraws.
— NexoAngel III (@NexoAngel3)
От компанията увериха своите консуматори, че " всички заеми остават изцяло обезпечени и ще продължим да удовлетворяваме тегленията на потребителите ".

Съоснователят на Nexo Антони Тренчев, че все още изтегленото е към 2% от ръководените активи, а цялостната интензивност " е в пъти по-ниска спрямо тази след (фалита на) Celsius и FTX ". Следващите дни и развиването на следствието ще покажат дали Nexo ще преживее рецесията на доверието, през която явно минава.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР