Акция, наречена "Профилактика срещу купуването на гласове" в Горна Оряховица.

...
Акция, наречена "Профилактика срещу купуването на гласове" в Горна Оряховица.
Коментари Харесай

Привикват кримиконтингента в Горна Оряховица заради...

Акция, наречена "Профилактика против пазаруването на гласове " в Горна Оряховица. Народният представител Явор Божанков, който е и претендент за кмет, беше извикан в полицията, по сигнал за предложение на гласове, а не пазаруване.

Жалбата е против претендент за общински консултант от неговата листа. Привикани бяха и немалка част от членовете на кримиконтингента на Горна Оряховица. До момента няма арестувани и формирани досъдебни производства, оповестява Нова телевизия.

„ Сигналът е, че някой човек е бил атакуван и от хора, с които нямам връзка и човек, който не познавам. Това е. Опонентите ни паднаха доста ниско. Една седмица преди изборите. Съжалявам. В политиката би трябвало да има някакви граници. Те бяха преминати, само че откликвам с усмивка”, разяснява Божанков.

„ Дадоха ми да прочета някаква кореспонденция, дадоха ми да прочета първите пет реда. Че аз съм бил ходил, че съм бил заплашвал някой си да гласоподава за някоя партия. Прочетох първите пет реди и им споделих: Край. Дотук”, сподели Стефан Радиков, претендент за общински консултант.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР