Акциите на “Уолстрийт се повишиха във вторник, приемайки множество предимно

...
Акциите на “Уолстрийт се повишиха във вторник, приемайки множество предимно
Коментари Харесай

Акциите на борсите в САЩ се покачват

Акциите на “Уолстрийт ” се покачиха във вторник, приемайки голям брой най-вече положителни вести за облагите и пренебрегвайки информациите за спад на потребителското доверие преди решението на Федералния запас (Фед), за лихвените проценти.

ExxonMobil, General Motors и UPS бяха измежду фирмите, чиито акции набъбнаха след солидни облаги в един от най-натоварените интервали на тримесечно отчитане.

Стив Сосник от Interactive Brokers разказа пазара като основан в рисков режим, частично заради упованията, че Фед скоро ще се откаже от ултраагресивната си позиция във връзка с инфлацията.

Стив Сосник от Interactive Brokers разказа пазара като главно в бичи режим, частично заради упованията, че Фед скоро ще се откаже от ултраагресивната си позиция във връзка с инфлацията.

“Пазарът приема, че краят на покачванията на лихвените проценти се вижда ”, сподели Сосник.

Индустриалният показател Дау Джоунс приключи с растеж от 1,1% до 34 086,04 пункта.

Широкообхватният S&P 500 се увеличи с 1,5% до 4 076,60, а богатият на технологии показател Nasdaq Composite скочи с 1,7% до 11 584,55.

Повишенията във вторник пристигнаха в миг, когато Фед стартира двудневна политическа среща, която се чака да приключи с покачване на лихвения % с четвърт пункт в сряда.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР