Актрисата Саня Борисова се прочу покрай брака си с режисьора

...
Актрисата Саня Борисова се прочу покрай брака си с режисьора
Коментари Харесай

Сестрата на Саня Борисова се сгоди за жена

Актрисата Саня Борисова се прочу около брака си с режисьора Ники Илиев, само че за по-малката й сестра Ирена не се знае доста у нас . За сметка на това хубавицата е много известна в Дубай, където живее от 10 години. Рене, както я назовават приятелите, работи като модел и инфлуенсър, радвайки се на огромна известност в обществените мрежи.Тя е идеал за доста мъже, само че от една година е съществено обвързана не с някой арабски шейх, а с жена.



Партньорката й се споделя Емили Милър и също работи като модел. Кратка информация в обществените мрежи демонстрира, че двете са сгодени от няколко месеца и даже възнамеряват женитба, написа „ Уикенд “. Венчавката ще се състои в някоя европейска страна, която позволява еднополовите бракове. Емили явно е доста хлътнала по приятелката си, тъй като постоянно споделя безкрайни пояснения в обич и общи интимни фотоси.



За разлика от нея Ирена е много по-сдържана, само че Hotnews.bg въпреки всичко откри фотография на Емили, под която влюбената Борисова ясно изяснява, че това е брачната половинка й. В диалога се включва и Саня, която явно изцяло утвърждава избора на сестра си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР