Актрисата Салма Хайек разказа за борбата си с излишното тегло

...
Актрисата Салма Хайек разказа за борбата си с излишното тегло
Коментари Харесай

Салма Хайек се бори с килограмите

Актрисата Салма Хайек описа за битката си с непотребното тегло след фотосите за кино лентата „ Домът на Гучи “ пред InCity. В продукцията тя е в ролята на Пина Ауриема - ясновидка, другарка и довереница на Маурицио Гучи, притежателя на фамозната фешън къща. Звездата признава, че към този момент не й се удава да смъкна насъбраните килограми, само че доста желае да го направи поради личното си здраве.

Освен това тя счита, че всички са привикнали да я виждат красива и стройна, ето за какво в този момент се сблъсква с натиска и наказание от страна на обществото по отношение на метода, по който наподобява тялото й. „ Не се считам за горещо парче, само че мисля, че наподобявам добре за възрастта си и метода си на живот. Дължа това на медитацията “, споделя 54-годишната актриса. По думите й, медитацията оказва помощ на хората да почувстват лекост в тялото, както и да го изследват благодарение на дишането. Хайек почнала да се занимава с дихателни практики на 30-годишна възраст, когато страдала от болки в кръста.

Салма едвам не е умряла от ковид. Тя се заразила още при започване на пандемията, само че предпочитала да не споделя за тежкото протичане на заболяването. Заради вируса тя била принудена да прекара 7 седмици, изолирана в една от стаите на дома си, Актрисата твърди, че и до момента не се е възстановила изцяло.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР