Актрисата от театър Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото

...
Актрисата от театър Българска армия“ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото
Коментари Харесай

Честито! Гергана Плетньова роди момченце

Актрисата от спектакъл „ Българска войска “ Гергана Плетньова роди момченце. Щастливото събитие е станало на 2 юли, само че хубавицата със северни черти заяви за него във Facebook едвам преди броени дни: „ Така... На 2.07 се роди Георги. Благодаря на татко му Емил Мерджанов, че ми подари най-красивия подарък. Късмет е в подобен миг да имаш към себе си с изключение на експерти и близки другари, по тази причина... “, написа тя в обществената мрежа.

И още: „ Благодаря на доктор Емил Гърчев, че мe направи майка на крепко дете. На Лидия Гарчева (анестезиолога — б.р.), че беше там спокойна и невъзмутима. И защото Георги е наследник на татко си, ви черпи с едно “, афишира актрисата. Под поста си тя е качила парчето „ Songs of Love “ на група Simply Red.

Малко преди да роди първото си дете през юни, Гергана сподели: „ Карам доста спокойна бременност. Имам кученце и постоянно се разхождам с него в   парка зад музея „ Земята и хората “, който в дните на карантината беше спокоен и празен, изглеждаше призрачно. Не стопирах да се движа, само че не чувствам нито тежест, нито отмалялост, нито скука. Наддала съм единствено 10 кг, тъй като се храня рационално. Наистина се усещам ужасно - може би, тъй като това е природата на дамата да бъде майка, и когато се случи, е в действителност вълнуващо “.

Плетньова от 4 години отглежда и добродушната боксерка Роузи, за която беше споделила: „ Тя е доста отзивчиво и любвеобилно куче. Въобще нямам паники по отношение на бъдещата й връзка с детенцето, не мисля да я дистанцирам. Смятам, че колкото повече й се даде опция да го подуши, да го опознае, толкоз по-добре ще е и за двамата. Чела съм за плюсовете и минусите да имаш и животинче и дете и мисля, че всичко е в нейна изгода ”.

Малкият Георги пристигна на бял свят под знака на Рака, тъкмо както желаеха родителите му. За раждането Гери „ изчака “ и сестра й Рада да се върне от Германия, където живее, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР