Актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс спечели дело за

...
Актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс спечели дело за
Коментари Харесай

Сторми Даниелс осъди Охайо за 450 000 долара

Актрисата от филми за възрастни Сторми Даниелс завоюва дело за 450 000 $ против град Охайо поради това, че е била задържана в стриптийз клуб.
Даниелс заведе федерален иск за клюка през януари, като твърди, че взета на прицел от шестима от полицейските чиновници в града поради изказванията й, че е имала спекулация с Доналд Тръмп.
40-годишната Сторми е била задържана по съмнение, че непозволено допира офицер под прикритие след зрелище в Джентълменския клуб на Сирените през юли 2018 година, единствено с цел да види обвиняването против нея да отпадне часове по-късно.
Сторми, чието същинско име е Стефани Клифърд, твърди, че нейният арест е бил „ политически стимулиран “, защото служителите на реда били регистрирани членове на Републиканската партия на Тръмп и те си отмъщават, като я арестуват по време на нейното осъществяване.
Нейният юрист Кларк Брустър сподели, че можело да има съглашение за „ доста повече “ от 450 000 $, само че че „ признали, че това е цифрата, което ще донесе правдивост, и ще получи внимание и се съгласили с това “.
Първоначално Сторми изиска обезщетение от 2 милиона $.
Даниелс разказа, че е правила секс с Тръмп преди да стане президент и че е получила пари, с цел да мълчи, посредством някогашния юрист на Тръмп Майкъл Коен.
Коен се призна за отговорен предходната година за осъществяване на заплащания в размер на 130 000 $ на Сторми и 150 000 $ за модела на „ Playboy “ Карън Макдугал малко преди президентските избори през 2016 година в опит да купи мълчанието им.
Тръмп постоянно е отричал хипотетичните срещи преди повече от десетилетие с двете „ горещи “ дами.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР