Актрисата Дакота Джонсън, прочула се с ролята си в еротичната

...
Актрисата Дакота Джонсън, прочула се с ролята си в еротичната
Коментари Харесай

Нова гореща двойка в Холивуд или просто слухове?

Актрисата Дакота Джонсън, прочула се с ролята си в еротичната кино поредност " Петдесет нюанса ", се среща с английския рокаджия и фронтмен на Coldplay Крис Мартин, заяви Контактмюзик.

Многобройни източници, представени от " Ю Ес уикли ", удостоверяват, че актрисата и музикантът, забелязвани дружно неведнъж напоследък, имат връзка.

28-годишната Дакота Джонсън и 40-годишния Крис Мартин за първи път са засечени дружно на концерт на Ник Кейв в Израел предишния месец. След шоуто двойката вечеряла в компанията на 60-годишния реализатор в локален ресторант.

Джонсън и Мартин бяха видяни на среща и в заведение в Лос Анджелис. Очевидци настояват, че лицето на английския рокаджия е " сияело ", до момента в който беседва с новата си възлюбена.

Според източниците фактът, че Крис Мартин търси мнение от Дакота Джонсън за музиката си, също свидетелства, че връзките посред им са съществени.



Мартин беше женен за холивудската актриса Гуинет Полтроу , от която има две деца. След раздялата си с нея британецът се срещаше с актрисите Дженифър Лорънс и Анабел Уолис .

Дакота Джонсън е имала връзки с музиканта Ноа Герш , артиста Джордан Мастерсън и модела и китарист Матю Хит , напомня изданието.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР