Актрисата Меган Фокс и рапърът Machine Gun Kelly (Колсън Бейкър)

...
Актрисата Меган Фокс и рапърът Machine Gun Kelly (Колсън Бейкър)
Коментари Харесай

Меган Фокс и Machine Gun Kelly се сгодиха пред камера

Актрисата Меган Фокс и рапърът Machine Gun Kelly (Колсън Бейкър) публично се сгодиха след година и половина връзка. Звездата от " Трансформърс " направи известието за това в Instagram, като разгласява видео.

Видеото включваше всичко от предаването на пръстена под великански фикус до буйна прегръдка. " И както във всеки живот преди този и във всеки идващ, аз споделих " да " - написа Фокс. 
Първият филм в Европа след експлоадирането на ковид се снима в България - със международна звезда
„ Millennium Media “ започва от през днешния ден фотосите на продукция на „ Till Death “ с присъединяване на Меган Фокс („ Тра...
Прочети повече
За броени часове видеоклипът е събрал над 15 милиона гледания и близо 40 000 коментара. Една от първите, които поздравиха двойката, беше Ким Кардашиян. " Толкова съм щастлива за теб ", разгласи тя.

В момента влюбените са на отмора в Пуерто Рико, където за първи път се зараждат сантиментални усеща сред тях. Колсън разкри това в своя Instagram и в същото време се похвали с пръстена, който е подарил на Меган. " Аз я водих под същите клони, под които се влюбихме, с цел да я помоля да се омъжи за мен ", написа той. Колсън подари на приятелката си първокласно украшение с изумруд и елмаз, които образуват сърце. " Изумрудът е нейният рожден камък, а диамантът е моят ", изяснява рапърът. Стойността на пръстена не е оповестена, както и датата на сватбата.

Това ще бъде вторият брак на Меган Фокс. Преди това е била омъжена за артиста Брайън Остин Грийн в продължение на 10 години и има трима сина от него. Machine Gun Kelly не се е женил публично. Той обаче има 12-годишна щерка Кейси, която е родена от връзката му с Ема Канън.

Актрисата и музикантът се срещат за първи път през март 2020 година, до момента в който работят по престъпната драма Midnight in the Switchgrass, в която вземат участие още Брус Уилис и Емил Хърш. Премиерата на кино лентата се състоя през август предходната година, само че се провали в боксофиса.

View this post on Instagram
A post shared by Megan Fox (@meganfox)
Гореща и секси - Меган Фокс единствено по долни дрехи (ВИДЕО)
Меган Фокс наподобява ослепително по долни дрехи в нова фотосесия за марката Frederick. 30-годишната актриса е рекламно лице на марката за бель...
Прочети повече

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР