Актрисата Луиза Григорова и съпругът ѝ – режисьорът Мартин Макариев,

...
Актрисата Луиза Григорова и съпругът ѝ – режисьорът Мартин Макариев,
Коментари Харесай

Ето така се прави! Луиза Григорова вдигна двудневен купон за първия рожден ден на Бран

Актрисата Луиза Григорова и брачният партньор ѝ – режисьорът Мартин Макариев, отпразнуваха първия рожден ден на сина си Бран. Партито е траяло цели два дни, тъй като Луиза и Мартин решили да отделят тържествата, с цел да извърнат внимание на всеки посетител.

" Ех…голяма наслада и неспокойствие ми беше! И в последна сметка се получи превъзходен празник! На самия ден се събрахме с цялата фамилия (имаме си изоблие от баби, дядовци, лели, вуйчовци и всевъзможни такива). Бяхме в градината на ресторант с люлка и пързалка в профил, тъй че и за Бран имаше развлечение ", написа актрисата в обществените мрежи.

Виж още: Наистина ли изтриха фотосите си? И за какво Цвети и Криско не качиха общ кадър от празника на Амая 

Вторият ден бил предопределен точно за приятелите. Луиза се отказала от концепцията да кани гостите в детски клуб и предпочела да събере обичаните си хора в ресторант. " Получи се супер! Децата си играха, ние си хапнахме и пийнахме, беше доста безгрижно и прелестно! Не скърбя за избора си въобще! За този ден взех ядлива торта за бебетата, без захар и въобще единствено с натурални артикули ", изясни още актрисата, която си пожела следващата година празненството да отнеме даже три дни.

Виж още: Есента е време за още почивки! Ето кои са топ дестинациите за родните звезди този сезон 

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР