Актрисата Кийра Найтли стана майка за втори път. Тя и

...
Актрисата Кийра Найтли стана майка за втори път. Тя и
Коментари Харесай

Кийра Найтли стана майка за втори път

Актрисата Кийра Найтли стана майка за повторно. Тя и брачният партньор й Джеймс Райтън бяха видени да се разхождат с бебето в количка в Лондон, оповестява " Дейли Мейл ".

Родителите наподобяват в положително въодушевление, а Найтли несъмнено е възвърнала блестящата си форма. През май актрисата сподели бременно коремче на празненство на известна фешън марка в Париж.

" Не мисля, че признаваме през какъв физически и прочувствен маратон минават дамите, когато стават майки ”, сподели Кийра Найтли пред " Баланс ". Кийра Найтли разказа раждането като " полесражение " и сподели, че от дамите се чака " да крият болката си ". След това описа какво тъкмо е претърпяла, с кръвта, болката, шевовете, писъка на бебето и деформираната му главичка.

По думите на актрисата майчинството е предизвикателство и съчетаването на кариерата с грижите за щерка й по никакъв начин не е елементарно.

През февруари английската актриса разгласи, че към този момент няма да се снима в голи подиуми, защото към този момент е улегнала майка.

Съпругът на Кийра Найтли - Джеймс Райтън, е музикант, написа dir.bg.  Двамата са сключили брак във Франция през май 2013 година Дъщеричката им Еди се е родила през 2015 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР