Актрисата, изиграла първата Уензди Адамс, почина след масивен инсулт, пишат

...
Актрисата, изиграла първата Уензди Адамс, почина след масивен инсулт, пишат
Коментари Харесай

„Тя е вградена в гоблена на попкултурата“. Почина Лиза Лоринг, оригиналната Уензди Адамс

Актрисата, изиграла първата Уензди Адамс, умря след " солиден инсулт ", пишат от Dailymail. Нейната добра другарка Лора Джейкъбсън показа новината за гибелта ѝ в обява във Фейсбук, в която се споделя, че Лоринг е умряла в събота, откакто е животоподдържащата ѝ система е била спряна.

Джейкъбсън написа: " С огромна горест оповестявам за гибелта на нашата другарка Лиза Лоринг. Преди 4 дни тя претърпя солиден инсулт, породен от тютюнопушене и високо кръвно налягане.

Героинята ѝ беше блага, само че мрачна и обичаше да колекционира страховити домашни любимци, в това число гущер на име Луцифер, паяк черна вдовица на име Хоумър, както и кукла без глава.

Лоринг се превъплъщава в ролята на Уензди в телевизионния филм от 1977 година " Хелоуин с новото семейство Адамс ".

По-късно ролята е пресъздадена и от 42-годишната Кристина Ричи, която взе участие в ролята на Уензди в хитовия филм от 1991 година " Семейство Адамс " и продължението му " Ценностите на семейство Адамс ".



Дъщеря ѝ Ванеса Фумберг удостоверява гибелта на майка си пред Variety, като споделя: " Тя си отиде умерено, а двете ѝ дъщери я държаха за ръце ".

Според The Hollywood Reporter Лоринг се омъжва за първия си брачен партньор - детската си обич Фарел Фумберг - едвам 15-годишна и ражда първото си дете през идната година.

Бракът завършва през 1974 година По-късно тя се омъжва за артиста Дъг Стивънсън през 1981 година, като съюзът им завършва няколко години по-късно.



Третият ѝ брачен партньор е звездата от филми за възрастни Джери Бътлър, за който се омъжва през 1987 година, преди двамата да се разведат през 1992 година За последния си брачен партньор Греъм Рич се омъжва през 2003 година, а през 2014 година се развежда с него.

Лоринг е родена като Лиза Ан ДеСинчес на Маршаловите острови и живее на Хаваите, преди да дойде в Лос Анджелис с майка си след развода на родителите ѝ.

Започва да се занимава с моделство на 3-годишна възраст и за пръв път получава роля в епизод от сериала " Д-р Килдаре " през 1964 година, преди да откри популярност като Уензди.



Често споделя за работата си в " Семейство Адамс " и за това какъв брой близки са били актьорите.

Беше като същинско семейство - не можеше да се избере по-добър актьорски състав и екип - споделя тя в изявление в YouTube през 2017 година, извършено на конгреса Monsterpalooza. " Каролин Джоунс, Джон Астин - Гомес и Мортиша - бяха като родители за мен. Те бяха страхотни. "

С кончината на ЛорингДжон Астин към този момент е последният оживял член на истинския актьорски състав на " Семейство Адамс ".

След края на " Семейство Адамс " Лоринг се снима в ситкома на Филис Дилър " Пруитите от Саутхемптън ".

Тя има функции и в " Момичето от U.N.C.L.E. ", " Островът на фантазиите " и " Барнаби Джоунс ", преди да получи непрекъсната роля на Крикет Монтгомъри в " Както светът се върти " от 1980 до 1983 година

Последното ѝ актьорско присъединяване е през 2015 година във кино лентата " Доктор Гръбнак ".

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР