Актрисата и певица Кики Палмър ще води предстоящата церемония за

...
Актрисата и певица Кики Палмър ще води предстоящата церемония за
Коментари Харесай

Кой ще води церемонията за наградите на MTV?

Актрисата и певица Кики Палмър ще води идната гала за видео музикалните награди на MTV (Ем Ти Ви), оповестяват Юнайтед прес интеренешънъл и Контактмюзик.

Двадесет и шест годишната Палмър персонално е обявила новината в Инстаграм.

" Присъединете се към мен като водеща на видео музикалните награди по телевизия MTV на 30 август ", написа актрисата и певица.

По-рано бяха обявени имената на първите доказани реализатори за церемонията - южнокорейската кей-поп групировка Би Ти Ес, рапърката от Съединени американски щати Доджа Кет и колумбийският регетон артист Джей Балвин.

Би Ти Ес, които са с три номинации за оценките, ще изпълнят за първи път новия си сингъл " Dynamite ". Парчето ще излезе на 21 август.

Доджа Кет и Джей Балвин също са измежду номинираните за видео музикалните награди на MTV. С най-вече номинации - по девет, са Лейди Гага и Ариана Гранде, следвани от Били Айлиш и Уикенд с по шест.

Отличията ще бъдат раздадени на 30 август. Наградното шоу ще бъде излъчено от центъра " Барклис " в Бруклин. Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо съобщи предишния месец, че проявата ще бъде съобразена с всички разпореждания за сигурност, включително лимитирана или отсъстваща аудитория, на фона на продължаващата коронавирусна пандемия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР