Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, защото

...
Актрисата Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор, защото
Коментари Харесай

Фелисити Хъфман беше осъдена на 14 дни затвор

Актрисата Фелисити Хъфман беше наказана на 14 дни затвор , тъй като е платила 15 000 $, с цел да бъдат фалшифицирани приемните проби за университета на огромната ѝ щерка, оповестиха международните осведомителни организации.
 image2_16x9.png 5 фрази оръжия, с които детето ви да се пребори с издевателството в учебно заведение На фокус
Фелисити Хъфман ще би трябвало да заплати и 30 000 $ санкция, както и да отработи 250 часа публично потребен труд , пишат от Darik News.

През ма й Фелисити Хъфман, станала известна със сериала „ Отчаяни съпруги “ , се призна за отговорна по обвиняването, че е платила 15 000 $ на човек от компания, профилирана в подготовка за тестванията САТ за банкет в американските университети, с цел да бъдат нараснали резултатите на щерка ѝ

Последният холивудски скандал: актриси дават подкупи, с цел да одобряват децата им в университети

Вместо престой в затвор, юристите на Фелисити Хъфман упорстваха тя да бъде наказана условно, като постави публично потребен труд и заплати санкция от 20 000 $ . Прокурорът обаче изиска един месец затвор.

 Фелисити Хъфман Getty

Фелисити Хъфман сподели, че приема наказването и се извини на брачна половинка и щерка си. Тя ще би трябвало да се яви в пандиза на 25 октомври.

Повече от 30 родители, измежду които и актрисата Лори Локлин, са упрекнати по същото дело. Фелисити Хъфман е първата наказана.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен Обратно в час Като ученичка: 8 разновидността да носиш модерното каре тази есен  Децата ни са все по-депресирани поради смарт телефоните. Как да им помогнем? Обратно в час Децата ни са все по-депресирани поради смарт телефоните. Как да им помогнем?  Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Обратно в час Време е за детска градина: ето по какъв начин елементарно да приспособяваме себе си и дребните Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР