Актрисата Ема Томпсън, чийто филм Good Luck To You, Leo

...
Актрисата Ема Томпсън, чийто филм Good Luck To You, Leo
Коментари Харесай

Ема Томпсън се разсъблече

Актрисата Ема Томпсън, чийто филм " Good Luck To You, Leo Grande " взе участие на фестивала " Сънданс ", описа за компликациите пред една 62-годишна актриса да се разсъблече пред камера във кино лентата, разказващ историята на застаряваща учителка, която употребява полова услуга, заяви Агенция Франс Прес.

" Това евентуално е най-трудното нещо, което съм правила! ", сподели актрисата на онлайн конференция по време на кинофестивала, който се организира отдалечено поради пандемията.

" Много е мъчно да се разсъблечеш на 62 " на екрана, изясни носителката на " Оскар ", снимала няколко секс подиуми във кино лентата с артиста Дарил Маккормак, на 29 години. Тя се разсъблича пред огледало, наблюдавайки тялото си " изцяло умерено, без да си прави оценка ".

В тази сцена героинята " не си гълта корема, не се обръща, не се пробва да промени това, което вижда ", изясни Томпсън и приказва за " невъзможните условия " към дамите да се борят с остаряването на телата си, табу на екраните.

" Това е огромната покруса на женското тяло през 20-и и 21-и век. Категорично би трябвало да я променим ", акцентира актрисата.

В събота на фестивала " Сънданс " бе показан и анонса на документалната поредност " We need to talk about Cosby ", която ще се излъчва от 30 януари от " Шоутайм " и е отдадена на пропастта сред имиджа на Бил Косби като " бащата на Америка " и обвиняванията против него в полови похищения.

Филмът " Sharp Stick " на Лина Дънам, основала сериала " Момичета ", имаше премиера на фестивала на самостоятелното кино " Сънданс ", който продължава до 30 януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР