Актрисата Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на

...
Актрисата Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на
Коментари Харесай

Дженифър Кулидж: Имах 200 сексуални партньори след тази роля

Актрисата Дженифър Кулидж, известна с ролята си на майката на Стифлър в „ Американски пай”, показа пред „ Варайъти” за известността на кино лентата. По-специално, тя призна, че ролята в известната младежка комедия ѝ е осигурила плевел персонален живот.

„ Сексуалният живот беше доста натоварен след „ Американския пай”. Този филм донесе доста бонуси - ами да вземем за пример 200 души, с които в никакъв случай нямаше да си легна, в случай че не беше този филм”, сподели актрисата.



Във кино лентата Кулидж играе майката на един от основните герои, която съблазнява приятеля на сина си. След излизането на тази лента терминът MILF (Mother I'd Like To F * ck) стана необятно известен.

По време на фотосите на „ Американски пай” Дженифър е на 38 години и има слаба филмография. Ролята на съдбовната съблазнителка незабавно я направи известна и ѝ обезпечи място в международната поп просвета, а обликът на „ майката на Стифлър” стана емблематичен.

Сега Дженифър взе участие в мюзикъла „ Професия блондинка” в Лондон. Тя играе героя си Полет от едноименната комедия, написана през 2001 година



Освен това Кулидж е заета на снимачната площадка с втория сезон на сериала „ Бял лотос”, който ще излезе през октомври. За приликата с героинята си Таня актрисата споделя:

„ Мъжете постоянно са ми били уязвимост и като доста дами постоянно се пропилявам по тях. Прекарах огромна част от живота си в гонене на недостъпни мъже и това не докара до нищо”.

За персоналния живот на Кулидж се знае доста малко. В предходни изявленията тя загатна, че дълго време след премиерата на „ Американски пай” е имала афери единствено с по-млади мъже.

Самата тя в последно време единствено споделя, че е щастлива в персоналния си живот, само че не назова колегата си.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР