Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров,

...
Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров,
Коментари Харесай

Фолкпевица напира да става снаха на Албена Михова, тя не иска

Актрисата Албена Михова бе скандализирана от разкритието на Красимирн Красимиров, което той направи пред нея в подкста " Не съм подобен човек ". Едва в този момент тя научи, че фолкпевица е имала мераци да й става снаха и насмалко да получи инфаркт, до момента в който научаваше детайлностите. 

Забавната актриса изобщо не подозира, че представителка от лекия род може да притегли вниманието на сина й Мартин. Но остана изумена от разкритието на нашия водещ и незабавно изиска да научи името на въпросната певица, която е желала да й отмъкне синчето. 

Оказа се, че преди няколко години на фестивал в Сандански фолк певица е желала да впечатли синът на Михова, само че без никакъв триумф. Той по този начин и не подднал на ухажването на напористата певица. А Михова изобщо не се изненада от реакцията на сина си.

" Не бих приела фолкпевица за снаха. И не че са нещо по-различно от нас, в противен случай - аз имам другари от този род. Но синът ми не е на тази вълна, като младеж слушаше повече попфолк. Не имам вяра да се увлече по такова момиче ", безапелационна е тя. 

В момента Мартин има сериозна връзка и двамата живеят в дома на Албена. Самата актриса се дефинира като добра свекърва, а снахата я приема за щерка, за каквато постоянно си е мечтала. Все отново й се желае двамата да се оправят в живота и да се отделят в независимо жилище, защото съжителството сред две генерации под един покрив е много трудоемко.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР