Актовете на насилие с използване на огнестрелно оръжие в САЩ

...
Актовете на насилие с използване на огнестрелно оръжие в САЩ
Коментари Харесай

Байдън: Употребата на оръжие в САЩ е епидемия

Актовете на принуждение с потребление на огнестрелно оръжие в Съединени американски щати се трансфораха в същинска зараза и интернационален срам. Те костват всекидневно на страната 280 милиарда $, съобщи президентът Джо Байдън по време на речта си в Розовата градина на Белия дом, където показа ограничения за.
Той акцентира, че предлагането на неговата администрация не опонира на втората корекция в конституцията, която подсигурява правото на жителите да имат и да носят оръжие.
 Управлението на Байдън се готви да ускори контрола върху огнестрелното оръжие Управлението на Байдън се готви да ускори контрола върху огнестрелното оръжие
Администрацията на американския президент Джо Байдън разгласи, че ще създаде ограничения за стягане на регулациите на притежаването на оръжи...
„ Днес ние подхващаме стъпки, с цел да се надигнем освен против рецесията, обвързвана с потребление на огнестрелно оръжие, само че и против това, което в реалност е рецесия в опазването на здравето. Нищо от това, което ще препоръчам, няма да повлияе на втората корекция ”, акцентира президентът.
Насилието с потребление на оръжие в Съединените щати е зараза и интернационален позор, сподели Байдън.
От Белия дом обявиха, че президентът няма да чака Конгресът да утвърди съответните законопроекти, а самият той ще предприеме. В рамките на 30 дни Министерството на правораздаването на Съединени американски щати ще създаде свое предложение, ориентирано против потреблението на самоделни револвери, които може да бъдат закупени на части и съединени в домашни условия „ за по-малко от 30 минути ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР