Активният летен туристически сезон ще започне на 1 юли. Това

...
Активният летен туристически сезон ще започне на 1 юли. Това
Коментари Харесай

Ангелкова: Сезонът започва на 1 юли, България е една от най-сигурните дестинации

Активният летен туристически сезон ще стартира на 1 юли. Това удостовери в " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на туризма Николина Ангелкова.
„ Имаме извънредно явен проект и тактика в тази сложна обстановка, която е непредвидима и непредвидена както за бранш туризъм, който е директно обиден, по този начин и за всички. Никой по никакъв метод не е могъл да планува, че това ще се случи и би трябвало да се оправяме с него “, разяснява министърът на туризма Николина Ангелкова.
Министърът на туризма благодари на премиера и народните представители за поддръжката за измененията в Закона за здравето. „ Това ни разрешава на прага на летния сезон да имаме на 50% понижени цени за чадъри и шезлонги, които са доста значими, с цел да можем да насърчим вътрешния туризъм и визитата по нашето Черноморие. 23 са безплатните плажове все още “, изясни тя.
Успоредно с това е стартирана информационна акция както по връзки на вътрешния ни пазар, по този начин и във връзка с целевите пазари. „ Благодарение на самодейността на премиера с министър председателите на Гърция и Румъния и президента на Сърбия на 1 юни следва отварянето на нашата граница за туристи. Румъния за нас е извънредно значим пазар “, добави Ангелкова. Тя уточни, че се води деен диалог с Германия, Полша, Чехия, Словакия, Белгия, Франция, Скандинавските страни за отваряне на нашите граници за туризъм.
„ Нашето най-голямо предимство е, че България е една от страните с най-нисък % на инфектирани с ковид и една от страните, която се смята за сигурна дестинация “, безапелационна бе Ангелкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР