Активизирането на прокуратурата се отразява на работата на МВР, заяви

...
Активизирането на прокуратурата се отразява на работата на МВР, заяви
Коментари Харесай

Демерджиев: Заради войната в прокуратурата 160 полицаи охраняват лица, съмнявам се всички да имат такава нужда

Активизирането на прокуратурата се отразява на работата на Министерство на вътрешните работи, съобщи служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на блицконтрол в отрасловата парламентарна комисия. Той отговори на въпрос на съпредседателя на „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Атанас Атанасов по отношение на гърмежа наоколо до автомобила на основния прокурор Иван Гешев и раздора в прокуратурата, и дали това се отразява на взаимната работа на държавното обвиняване с Министерство на вътрешните работи.

„ За страдание, ни се отразяват в разнообразни направления “, разяснява в отговор Демерджиев. „ Възлагат ни се голям брой интензивни процесуални дейности, огромен размер призовки, които би трябвало да разнасяме всекидневно на разнообразни лица, защото внезапно се засилва прокуратурата “, добави той.

По думите му над 160 служители на реда сега охраняват разнообразни лица. " Дълбоко се колебая всички тези лица да имат потребност от такава защита “, добави той. Демерджиев означи, че всяко едно от тези лица се охранява по-добре даже от него. " Министерство на вътрешните работи няма никакво отношение към тези събития. Министерство на вътрешните работи няма да разреши да бъде замествано в тази война по някакъв метод ", акцентира министърът, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР