„Акронис България“ ЕООД започва разширение на дружеството чрез създаване на

...
„Акронис България“ ЕООД започва разширение на дружеството чрез създаване на
Коментари Харесай

Българска високотехнологична компания открива нов изследователски център за 1.2 млн. лева

„ Акронис България “ ЕООД стартира уголемение на сдружението посредством основаване на европейски център за изследователска и развойна активност за кибернетична отбрана, AI и Blockchain планове. Общата стойност на инвестицията е в размер на 1.2 млн. лева, като тя планува бъдат наети 130 локални инженери. Това стана ясно ма събитие в Министерството на стопанската система, където министър Емил Караниколов връчи документ за инвестиция клас „ А “ на компанията.

Министър Караниколов акцентира, че от началото на годината досега са издадени документи на 14 плана, на обща стойност над 210 млн. лева, които ще разкрият 1637 нови работни места.

Разширяването на научноизследователския център на „ Акронис България “ ЕООД в София е обвързвано с създаването на нов артикул, наименуван Acronis Total Protection. Целта му е да направи бизнеса на доставчика на услуги по-мащабен и печеливш, да се оправи с вирусните офанзиви и да понижи оперативните му разноски. Новият артикул ще се основава на самодейни защитни технологии, ръководени от изкуствен интелект, изцяло интегриран с бекъп енджин и се чака да се трансформира във водещ артикул на пазара, с помощта на интеграцията на равнище ядро, незабавното възобновяване на данни, мултидисциплинарния R&D екип, комбиниран с потребителската база данни и пазарен опит.

Фирмата – майка „ Акронис “ е учредена в Сингапур през 2003г. и до през днешния ден на компанията се доверяват повече от 5 милиона консуматори и 500000 бизнеса по света, в това число 79 от топ 100 най-ценни марки. В активността си компанията залага стандарта за кибер отбрана и хибридно облачно предпазване посредством новаторските си списък, анти-рансъмуеър; възобновяване след злополучие, предпазване и решения за синхронизиране на корпоративни файлове и шерване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР