Ако зърнете в огледалото за обратно виждане застрашителна черна сянка

...
Ако зърнете в огледалото за обратно виждане застрашителна черна сянка
Коментари Харесай

Черна сянка и високи скорости

 p90295641_highres_the-new-bmw-m2-coup-1

Ако зърнете в огледалото за назад виждане застрашителна черна сянка с дизайн на BMW, най-добре е незабавно да сторите път. Специалното издание Black Shadow на купето M2 се вижда отдалеко. Каросерията е покрита с наситено черен металиков лак Saphir Black и стъпва върху матово черни ковани алуминиеви джанти с Y-образни спици. Предните и задните гуми са с друг размер, което акцентира нападателния и суперспортен външен тип. Черни са също карбоновите корпуси на външните огледала, както и „ бъбреците “ на радиаторната решетка. В същия компактен цвят са хромираните двойни накрайници на изпускателната система. Естествено, че и дифузьорът откъм гърба също е мрачно черен. Умерен, само че задоволително сладкодумен контрапункт във външния тип слагат сините спирачни апарати, които прозират зад джантите.

 p90295644_highres_the-new-bmw-m2-coup-1

Серията Black Shadow е моден и безапелационен метод за открояване измежду останалите участници в придвижването и за наслаждение от ръководството на компактна спортна кола. Дизайнерските детайли са напаснати със скоростните благоприятни условия на модела. Под дългия челен похлупак са строени шест цилиндъра в редица, които с технология на двойно наложително пълнене M Twin Power Turbo генерират мощ от 370 конски сили. Тягата от трилитровия мотор се предава на задните колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч лишава единствено 4,3 секунди благодарение на 7-степенната М скоростния кутия с два съединителя.

 p90295645_highres_the-new-bmw-m2-coup-1

При настройката на окачването думата са имали инженерите, натрупали сериозен опит с BMW в моторните спортове. Задното предаване разрешава на лидера да изпита тръпката от ръководство на типичен състезателен автомобил, който може да влиза в завоите с вратите напред и да подпалва асфалта с дрифтове.

 p90295646_highres_the-new-bmw-m2-coup
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР