Ако забележите празна пластмасова бутилка между гумата на автомобила и

...
Ако забележите празна пластмасова бутилка между гумата на автомобила и
Коментари Харесай

Ако видите пластмасова бутилка в гумата си, бързо се обадете в полицията!

Ако забележите празна пластмасова бутилка сред гумата на автомобила и калника, бъдете доста деликатни.

Крадците са измислили нов метод за кражба.

В какво се състои фокусът? Престъпниците авансово си избират автомобил и поставят до гумата му елементарна празна пластмасова бутилка. Важният миг: тя се закрепя точно от страната на пасажерите.

Какво се случва след това? Нищо неподозиращия за това водач се качва в колата си, отваря вратата и сяда зад кормилото. Когато гумите стартират да се въртят се разнася оглушително тракане – точно от пластмасовата бутилка.

Гръмкият и чудноват тон, наподобяващ лек гърмеж, плаши водачът. Така че той постепенно излиза от колата и се разхожда към нея, с цел да види какво се е случило.

Съгласете се, че малко на брой в сходна рискова обстановка ще затворят вратата и ще извадят ключа. Точно по тази причина, до момента в който водачът се намира към вратите на пасажерите, за нарушителя остава единствено бързо да стигне до мястото на водача и да възпламени колата.

Както виждате, нищо комплицирано. Затова се старайте постоянно да огледате автомобила от всички страни, а напускайки салона, да заглушите мотора и да извадите ключа от контакта. Безопасността на първо място! / svobodnazona.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР