Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други

...
Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други
Коментари Харесай

Това са най-ревнивите знаци от зодиака

Ако за някои ревността е удостоверение на любовта, за други това е причина за разлъка. Астролозите са безапелационни, че е допустимо да се познае ревнивеца по знака на зодиака. Ето по какъв начин звездите подреждат най-големите ревнивци измежду зодиакалните знаци:

Управляващият детайл на Стрелеца е огънят. Той е виновен за темперамента, раздразнителността и избухливия темперамент. Представителите на този знак могат да устоят дълго време, без да демонстрират ревнивост, само че кумулативният резултат рано или късно ще се почувства. Тогава, споделят астролозите, сътрудникът на Стрелеца няма да желае да се покаже.

Когато Овенът ревнува, несъмнено няма да го скрие. Ако представителят на знака има подозрения по отношение на лоялността на колегата, той ще го бомбардира с упреци и обвинявания. Но представителите на този знак са проницателни и бързо не помнят обидите. След свада по предписание те съжаляват, че са споделили прекалено много.

Лъвовете са необикновено горди: в случай че заловен даже намек за изневярата на обичан човек, няма да се примирят с това положение на нещата. Важно е представителите на знака да усетят и чуят, че са единствените. За да успокои ревността на Лъва, сътрудникът би трябвало да употребява дарбата си да убеждава, като приказва доста приятни думи и показва откровеност на възприятията си.

Дори и най-невинният комплимент към различен човек може да се преглежда от Скорпиона като изменничество. Представителят на този знак е моногамен човек и той изисква същата отдаденост от колегата си. Скорпионът не обича обичания човек да прекарва времето си без него. Той може да показва ревнивост към достижения и командировки.

Най-ревнивият знак на зодиакалния кръг, съгласно астролозите, е Риби , написа actualno.com. В реалност, те са извънредно прочувствени и чувствителни, те са непредсказуеми, заради тази причина ревността може да възникне даже по най-неочакваните аргументи. Настроението на Рибите се трансформира доста бързо, също така, те постоянно преувеличават и да са подозрителни. Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че те не са изключително уверени в себе си и всяко отклоняване на колегата от общоприетото държание може да се преглежда като невярност. Всяка от зодиите има своя тъмна страна, само че не всяка съумява да я прикрие. Не викайте дявола и не карайте знаците да демонстрират тъмните си страни, с цел да не останете неприятно сюрпризирани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР