Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други ...

Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други

Това са най-ревнивите знаци от зодиака

Ако за някои ревността е удостоверение на любовта, за други това е подбуда за разлъка . Астролозите са безапелационни , че е допустимо да се познае ревнивеца по знака на зодиака. Ето по какъв начин звездите подреждат най-големите ревнивци измежду зодиакалните знаци:

Управляващият детайл на Стрелеца е огънят. Той е виновен за темперамента, раздразнителността и избухливия темперамент . Представителите на този знак могат да издържат дълго време, без да проявяват ревнивост , само че кумулативният резултат рано или по никое време ще се почувства. Тогава, споделят астролозите, сътрудникът на Стрелеца няма да желае да се покаже.

Когато Овенът ревнува, несъмнено няма да го скрие. Ако пълномощникът на знака има подозрения по отношение на лоялността на сътрудника , той ще го бомбардира с упреци и обвинявания . Но пълномощниците на този знак са проницателни и бързо не помнят обидите. След свада по предписание те съжаляват, че са споделили прекалено много .

Лъвовете са необикновено горди: в случай че заловен даже намек за изневярата на предпочитан човек, няма да се примирят с това положение на нещата. Важно е пълномощниците на знака да усетят и чуят, че са единствените. За да успокои ревността на Лъва, сътрудникът би трябвало да употребява дарбата си да убеждава, като приказва доста приятни думи и показва откровеност на възприятията си.Дори и най-невинният комплимент към различен човек може да се разглежда от Скорпиона като изменничество . Представителят на този знак е моногамен човек и той изисква същата отдаденост от сътрудника си. Скорпионът не обича предпочитания човек да прекарва времето си без него. Той може да показва ревнивост към достижения и командировки.

Най-ревнивият знак на зодиакалния кръг, съгласно астролозите, е Риби , написа actualno.com. В реалност , те са извънредно емоционални и чувствителни, те са непредсказуеми, заради тази подбуда ревността може да възникне даже по най-неочакваните аргументи . Настроението на Рибите се трансформира доста бързо, също така , те постоянно преувеличават и да са подозрителни. Ситуацията се утежнява от факта, че те не са характерно уверени в себе си и всяко отклоняване на сътрудника от общоприетото държание може да се разглежда като невярност . Всяка от зодиите има своя тъмна страна, само че не всяка съумява да я прикрие. Не викайте дявола и не карайте знаците да показват тъмните си страни, с цел да не останете неприятно изненадани.

Източник: fakti.bg