Ако вашите стайни цветя отказват да цъфтят или цъфтят много

...
Ако вашите стайни цветя отказват да цъфтят или цъфтят много
Коментари Харесай

Една лъжичка от това и стайните ви цветя ще цъфтят като луди

Ако вашите стайни цветя отхвърлят да цъфтят или цъфтят доста нищожно, с дребни цветове, това значи, че просто не им доближават хранителни субстанции за цъфтежа.

Малко хора знаят, че рициновото масло е безусловно необикновено средство за цъфтящи растения. 

За да могат растенията да цъфтят красиво и буйно, опитни цветари предлагат поддържане по време на напъпване на растенията. Едно от тези средства за поддържане е рициновото масло, с помощта на което цъфтежът става по-буен и по-дълготраен, а цветовете са огромни и даже получават по-наситен цвят!

Подготовка и приложимост

1.Напълнете еднолитрова пластмасова бутилка с дестилирана вода при стайна температура и прибавете към нея 1 чаена лъжичка рициново масло.
 Ето по какъв начин вашето растение да пораства по-бързо единствено с 1 съставна част! Ето по какъв начин вашето растение да пораства по-бързо единствено с 1 съставна част!
Не всяко растение може да пораства добре в изискванията на жилището. Атмосферата на жилището не постоянно е толкоз добра за цветята, колкото...

2.Затворете компактно капачката и деликатно разклатете наличието. Рициновото масло би трябвало да се разбие на дребни капчици и да се смеси добре с водата, с цел да не изгори корените на растението.

3.Веднага след разлюляване, нанесете под корените на растението.

Ако растението цъфти един път годишно, тогава едно такова поддържане е задоволително.

Ако растението цъфти непрестанно, тогава го подхранвайте с рициново масло един път месечно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР