Ако управляващото мнозинство отново се опита да отмени машинното и

...
Ако управляващото мнозинство отново се опита да отмени машинното и
Коментари Харесай

Мая Манолова заплаши с протест, ако отново отложат машинното гласуване

Ако ръководещото болшинство още веднъж се опита да анулира машинното и електронното гласоподаване за идващите избори, излизаме на митинг. Това ще са идващите огромни митинги. Няма да седнал съм и да виждам по какъв начин властта още веднъж ще открадне изборите от хората. Това съобщи ръководителят на Гражданската платформа „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова пред медиите във Варна.

„ Този път има опция, има конкурент. Борисов е привикнал да играе на организиран мач, с една врата. Специално за локалните избори машинното гласоподаване беше анулирано, с цел да си нагласят резултатите в страната”, добави Манолова.

Преди това ръководителят на „ Изправи се.БГ “ посети региона на Варненския залив, където е аварирала канализационна тръба. „ До края на деня от „ Изправи се.БГ “ ще съберем 210 лева за ваучер за премиера Борисов да отиде и да се изкъпе във Варненския залив. 210 лева са ваучерите, които държавното управление ще даде на хората на първа линия за отмора на българското Черноморие. Борисов да пристигна и да открие сезона”, сподели Манолова.

Тя добави, че Гражданската платформа е стартирала обиколката си на 23 май след митинга и ще завърши обиколката в края на юли на същото място – пред Министерския съвет. „ Дотогава ще имаме явен проект по какъв начин ще се явим на избори. Засега няма да вършим партия, не вършим партийно строителство и не виждам гражданския ни индивид в политическа дреха”, безапелационна бе Манолова.

Тя уточни, че имат сътрудници в Севлиево, в Габрово, в Пещера, в Смолян, във Видин, в Стара Загора, в Шумен, в Добрич, във Варна. „ Това са хора, с които ще продължим да работим. В субекта, който ще създадем, на напред във времето ще бъдат гражданските организации и инициативните комитети. Какъв ще е окончателният формат ще решим заедно”, сподели още Манолова.

Бившият омбудсман акцентира, че близо 12 милиарда евро, които се чакат от Европейския съюз от Фонда за възобновяване, няма да бъдат дадени, в случай че няма показани от държавното управление стратегия и проект за възобновяване на стопанската система.

„ Поех ангажимент, че с жителите ще станем първа политическа мощ. Предложенията на „ Изправи се.БГ” не са леви или десни, проблемите на хората не са леви или десни, а са свързани с неналичието на работа”, акцентира Мая Манолова.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР