Ако този процес се задълбочи, ще убие една 128-годишна партия,

...
Ако този процес се задълбочи, ще убие една 128-годишна партия,
Коментари Харесай

Калоян Паргов към другарите си в БСП: Злобата и омразата ще ни погубят

Ако този развой се задълбочи, ще убие една 128-годишна партия, рецептата за отбиване на общата заплаха е единодушието, сподели водачът на Българска социалистическа партия - София по време на пленума на Националния съвет.
Злобата и омразата ще ни погубят. Това предизвести другарите си водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов от трибуната по време на пленума на Националния съвет на социалистическата партия в неделя. Той беше безапелационен, че в случай че този развой на завист и ненавист се задълбочи, ще убие 128-годишната партия. Според него единствената рецепта за отбиване на общата заплаха е единодушието.

" От нас струи завист и ненавист и това доста ме тормози, сподели той. - Омраза и завист по хоризонтала, по вертикала, отляво, отдясно, от горната страна, изпод. Злоба и ненавист на всички места. Ние си приказваме с ненавист един към различен. Това е големият проблем! Не е проблем, че има рецензия на сериозната сдържаност. Подходът, това, което демонстрираме в връзката между тях като приятели, е проблем. И на това се основава бъдещето ни. Онова, което ни следва в идващите години. Не приказвам за идните 6 месеца, тъй като моят небосвод не е цикълът доклад и избори. Трябва да мислим в малко по-далечна вероятност ".

Калоян Паргов беше безапелационен, че термините от Ленинските съботници като " чистки ", " почистване " и " пречистване " са крайни и не подхождат на реториката на Българска социалистическа партия. " Гневът ражда ненавист, а единодушието се храни с обич, съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София. - Мога да продължа с една латинска поговорка, която гласи: " Където е единодушието, там е успеха ". Това е в основата на пътя, който ни следва да извървим дружно. Но на първо време би трябвало да си отговорим на три въпроса - какво да вършим, по какъв начин и с кого. Последният въпрос е за съдружниците ни ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София добави, че всеки в партията носи своята отговорност за резултатите от изборите, без значение от коя страна на барикадата стои. " За да има положителни резултати, би трябвало да се работи, сподели Калоян Паргов. - Извън страстта, която към момента ни държи от локалните избори, би трябвало да разсъждаваме и да проучваме от позиция на идващия избор, който е парламентарен. Тогава ще би трябвало да капитализираме политически този резултат, който постигнахме в този момент на локалния ".

Калоян Паргов изрече мнение, че постигнатите резултати от изборите в София са незадоволителни. " Можеше и още, съобщи той. - По принцип съм максималист. Искам обаче да благодаря за големия труд, който поставиха всички в Градската организация през последните две години. Благодаря и на някои от членовете на националното управление, тъй като ги помолих за помощ и я получих. Благодаря и на Сергей Станишев за помощта, която оказа посредством кмета на Будапеща. Мога доста да приказвам за акцията. Както постоянно, не липсваха и удари под кръста. И преди, и по време, а и след акцията. Но това несъмнено е обикновено за нашата партия ".

Лидерът на Българска социалистическа партия - София благодари и на организациите на партията в Кюстендилска област за постигнатите резултати. За тях той дава отговор като член на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия. " Техният принос за общия резултат на общинските съветници е с 1300 гласа и с 3300 - за кметовете, сподели той. - Запазихме наличието си и в четирите общини Невестино, Трекляно, Бобов дол и Бобошево, за малко не успяхме да спечелим кметското място в Дупница... Това са резултатите, изводите ги вършим в този момент и ще продължим. Нека обаче след този пленум да излезем малко по-единни и да има единодушие сред нас. Искам да подчертая, че приказвам за единодушие, а не за съглашателство ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР