Ако свързвате Коледа със семейни събирания, богати трапези, подаръци и

...
Ако свързвате Коледа със семейни събирания, богати трапези, подаръци и
Коментари Харесай

Азис ни честити Коледа... с космите си! Сравниха певеца с киви, той разказа странни подробности

Ако свързвате Коледа със фамилни събирания, богати трапези, дарове и преяждане, то Азис явно свързва празника и с още нещо - богатото окосмение на гърдите и корема си. Защото точно със фотографията по-долу той ни честити Рождество Христово:

Певецът нееднократно е показвал космите на раздора, като този път даже изключи опцията потребителите на Instagram да разясняват фотото. В стори пък за същата фотография написа, че с всеки минал ден става все по-красив и реши да отговори на някои въпроси на почитатели.

Виж още: Любовта ги докара в родината! Симеон и новата му другарка - в България за празниците

Сред питанките беше тази дали счита, че тези косми са привлекателни за дамите. " По принцип дамите са ми непривлекателни ", отвърна Азис. По-любопитното обаче е, че Азис даже суши окосмението си със сешоар, тъй като се притеснява, че ще настине. Ох, каква по-коледна тематика в действителност?!

Оказва се, че неедин човек към този момент е блокиран от Азис поради хейта по космите му, а обичаното му съпоставяне до момента е, че наподобява на киви. 

Виж още: От София до Хисаря: Къде фолк звездите ще вършат вманиачен купон 

А космите на Азис станаха толкоз viral, че даже артистът Филип Аврамов се пошегува по тематиката преди дни. " И аз желая да се трансформира в мъжа на фантазиите си ", написа той под колажа по-долу. 

Изображение: https://www.instagram.com/azis_online_new/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР