Ако сте запалени фенове на Volkswagen и познавате колите от

...
Ако сте запалени фенове на Volkswagen и познавате колите от
Коментари Харесай

Бихте ли платили 180 хиляди лева за този Golf “двойка“?

Ако сте запалени почитатели на Volkswagen и познавате колите от края на 80-те години на предишния век, то синият кант към решетката и табелката Volkswagen Motor Sport ви приказват доста. Ако не сте от тях, обаче, евентуално това е просто добре изглеждащ Golf „ двойка “, който можеше да се види доста постоянно по българските улици преди 15 години. Истината е, че това е една от най-специалните серии на Golf от която са създадени едвам 71 бройки, което изяснява и високата цена от 93 хиляди евро.
`Бихте

Golf G60 Limited комбинира най-хубавото от Golf GTI, Golf G60 и Golf Rallye като взима по малко и от трите модела. Колата разполага с познатият 1.8-литров бензинов мотор с прибавен компресор и мощ от 210 конски сили. Въртящият миг от 252 нютон метра се предава към четирите колела и оказва помощ за лесното ускоряване до 100км/ч в границите на малко над 6 секунди.
`Бихте

Освен синия кант върху предната решетка и табелките Volkswagen Motorsport, специфичният Golf се отличава още с 15-цолови джанти BBS RM, по-широки пластмасови арки на калниците, „ необятен “ челен нож, кожен интериор и богато серийно съоръжение, включващо ел. стъкла и други. Конкретният образец е минал близо 109 хиляди километра от своето основаване през 1989 година, само че все пак може да се похвали с извънредно положително положение.
`Бихте

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР