Ако сте студент от специалностите право, икономика, управление, инженерни науки,

...
Ако сте студент от специалностите право, икономика, управление, инженерни науки,
Коментари Харесай

Кандидатствайте за стипендия във второто издание на KBC България – ESG Академия

Ако сте студент от специалностите право, стопанска система, ръководство, инженерни науки, финанси, човешки запаси и други

Ако имате интерес към климатичните промени, кръговите стопански модели, безотпадните технологии, енергийния преход и устойчивите финанси, провокираме ви да надскочите своите упования и дружно да променим метода, по който работим, с цел да откриваме лесни решения за комплицирани провокации.

Можете да бъдете един от тримата студенти, които ще вземат участие във второто издание на на . Ако проявявате интерес, можете да се регистрирате тук: , не по-късно от 27 септември.

Обучението в академията стартира на 30-и септември. Основните тематики – устойчиви финанси, зелена, кръгова и обществена стопанска система, енергийна и климатична политика, акомодация и резистентност към измененията в климата – ще бъдат показани от потвърдени специалисти. Сред тях са доцент доктор Атанас Георгиев, декан на Стопанския факултет и началник на катедра „ Икономика и ръководство по браншове “; гл. ас. доктор Марина Стефанова, шеф на магистърска стратегия „ Отговорно и стабилно ръководство “ в Стопанския факултет, и гл. ас. доктор Мария Трифонова, помощник в катедра „ Икономика и ръководство по браншове “. Неправителственият бранш и бизнеса ще бъдат показани от лекторите София Касидова, шеф на ръководство „ Стратегическо развиване и обмисляне “ в Българска банка за развиване, Апостол Дянков, старши климатичен специалист във WWF България и доктор Кирил Величков, шеф „ Европейски планове и финансови институции “ в ОББ.

 ще образова експерти, способни да предложат набор от новаторски решения във всички обществени и частни пазари и да насочват капитала на фирмите, освен с цел да оформят финансова облага, само че също по този начин и да трансформират въздействието, което имаме върху околната среда. Курсистите ще се научат по какъв начин да основават гъвкави бизнес модели, поддържащи дълготраен напредък. Академията ще влага в адаптивни експерти с регулаторен профил, готови да донесат иновативност и положителен имидж на компанията, за която работят, както измежду чиновници, по този начин и пред клиентите и обществото.

Всичко за „ КВС България – ESG Академия “ можете да научите на специфичната платформа: 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР