Ако сте погледнали телефона си тази сутрин, навярно сте видели

...
Ако сте погледнали телефона си тази сутрин, навярно сте видели
Коментари Харесай

Twitter ще започне предлагането на Twitter Spaces през април

Ако сте погледнали телефона си тази заран, вероятно сте видели новата актуализация на приложението Twitter и евентуално сте били сюрпризирани, когато сте видели рекламата на Twitter Spaces – аудио чат стаи, които обществената мрежа неотдавна започва, с цел да се конкурира с сходното приложение Clubhouse. „ Представяме Spaces “, се споделя в актуализацията за iOS, обещавайки, че „ Сега можете освен да туитвате, само че и да говорите с околните си. “

На този стадий от Spaces могат да се възползват единствено стеснен кръг от определени консуматори, само че от обществената мрежа оповестиха, че възнамеряват да пуснат Spaces налична за всички през идващия месец.

Тази информация стана ясна от страницата на Twitter Spaces. Плановете на Twitter не са изложени, само че същността им е, че обществената мрежа се приготвя да вкара по-големи благоприятни условия за директна връзка сред потребителите, както и наподобява интензивно се приготвя да вкара Spaces от месец април, който е крайната цел на компанията. Междувременно потребителите на операционните системи iOS и Android могат да се причислят и да приказват във към този момент съществуващите Spaces, при положение, че желаят да тестват първите услугата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР