Ако сте като нас, първоначалният ви отговор към нещо предизвикателно

...
Ако сте като нас, първоначалният ви отговор към нещо предизвикателно
Коментари Харесай

Водолеи, ще бъдете на гребена на вълната през 2018 г.!

Ако сте като нас, първичният ви отговор към нещо предизвикателно или необикновено е да ревизирате хороскопа си сега и да помислите: " Какво значи всичко това?! " За благополучие, правилни, любопитни и креативен представители на зодия Водолей, ние ще ви споделим всичко, което да очаквате през 2018 година във всички области на живота си, за една изключително сполучлива Нова година.

Любов към самия себе си

Горе главата: Тонове промени идват по пътя ви! Съчетано с естествената ви щастлива природа, това е време за развиване на поредни и здравословни практики. Ежедневните ритуали и проектите, които вършиме в този момент, ще създадат голяма разлика през тази година на прехода. Най-вече, вашата физиология се концентрира върху долната част на тялото и вашето аурично тяло. Казано просто, останете изобретателни, каквито и старания да ви коства, само че не забравяйте да се концентрирайте върху двата крайници и силата към тялото си.

Фитнес

В началото на годината има връзка " Марс-Юпитер ", която ви оказва помощ да бъдете мощни и видни водачи. За да започнете новата година стремително, се захващайте с тренировки, които изискват мощ и са натоварващи - колкото повече пот, толкоз по-добре! Движите тялото си с ентусиазъм, без значение от това, което вършиме.

Работа и финанси

По-големите промени ще стартират да ви се случват през май, а до момента в който сте привикнали да разваляте системата, ще бъде добра концепция да употребявате тази сила, с цел да отидете " по-дълбоко ", вместо " друго ", когато става въпрос за професионални планове. Това може да е мъчно за вас, само че се пробвайте да видите по какъв начин в някои случаи последствията от радикалното изказване на свободата не постоянно си заслужават неприятностите.

Връзки

Драматичното пренасяне на Марс в знака ви през май, съчетано с Уран през юли, значи, че ще се почувствате неловко. През тези месеци нищо не е закрепено и ще би трябвало да копаете по-дълбоко от всеки път, с цел да поддържате солидни ежедневни практики и да работите за поощряване на по-значимите взаимоотношения.

В последна сметка, вашата 2018 може да бъде продуктивна, в случай че се концентрирайте върху поемането на по-дълбоки задължения към себе си и другите, като практикувате благотворителност и в същото време запазвате умната си осъзнатост и спомагателна доза правдивост и любов. Предстои ви щастлива, здрава и удобна година!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР