Ако сте гледали филма Lovehard“ с Нина Добрев, знаете как

...
Ако сте гледали филма Lovehard“ с Нина Добрев, знаете как
Коментари Харесай

Работят ли онлайн свалките?! Проблемите, които срещаме в Tinder: Catfishing, неловките срещи и още!

Ако сте гледали кино лентата „ Lovehard “ с Нина Добрев, знаете по какъв начин героинята ѝ става жертва на „ catfish ” или другояче казано човек, който се показва за някой различен онлайн. Истината е, че злощастните прекарвания в Tinder (за съжаление) се случват освен на комедийни герои, само че и на всички нас. Ето пет гафа, които постоянно срещаме при онлайн свалки:

Не съди индивида по профилната му

Да си catfish не постоянно значи да ползваш непознати снимки: от време на време е задоволително просто да качиш селфи, на което си глътнала бузите си, светлината те удря под съвършения ъгъл, а ти в допълнение си изгладила кожата си с филтър… до момента в който не заприличаш на кукла. Естествено, че всички желаеме да създадем положително усещане, само че да споделиш фотография, на които въобще не приличаш на човек (камо ли на себе си!), е сигурен метод да създадеш неоправдани очаквания…

via GIPHY

Виж още: Годината на скандалните раздели: От излагациите на Джулиана и Илиян до Симона Загорова и Даниел

От принц Чарминг до Петко Войвода

Когато става дума за хора, чиито външен тип не съответствува със фотосите им, проблем постоянно се оказва брадата. В Tinder може да си съвпаднеш с момче, което наподобява като член на пердах банда… единствено, с цел да се окажеш на среща с двойник на Петко Войвода. Понякога е изненадващо, само че е реалност: брадата (или неналичието на такава) може изцяло да промени типа на човек. Затова, апелирам ви – не качвайте профилни, от когато сте били в гимназията!

Кофти възприятие за комизъм

Външния тип настрани, привличането сред двама души зависи и от доста други фактори – като харизмата, гласът и възприятието за комизъм. Всички това са неща, които няма по какъв начин да бъдат предадени онлайн, а това постоянно води до разочарования: мацката с красивите фотоси може в реалност да се окаже скучна, а пък пичът с ироничните лафове онлайн да е просто свадлив.

via GIPHY

Виж още: Пътувай като БГ инфлуенсър! Ето къде да планирате ваканцията си през 2022 година

Общи познати

Светът е дребен и нищо не потвърждава това по този начин, както уеб страниците за запознанства. На доктрина, Tinder е идеалното място да срещнем някой оттатък нормалния си кръг от познати. На процедура обаче постоянно се оказва, че двамата имате общи другари или пък работите на прилежащи директни. Което пък на собствен ред значи, че възможностите ви да се отбягвате при (потенциална) разлъка доста спадат…

Изображение: https://www.istockphoto.com/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР