Ако случайно забележите странното поведение на партньора си в ежедневни

Ако случайно забележите странното поведение на партньора си в ежедневни ...

Нещата, които може да те издадат, ако планираш да изневеряваш

Ако случайно забележите странното поведение на партньора си в ежедневни ситуации, трябва да знаете, че те може да имат по-дълбок замисъл. Но не изпадайте в параноя веднага, това не винаги означава измама. Просто проведете честен разговор.
Ако въпреки разговора аргументите не ви убеждават и интуицията ви подсказва, че нещо не е наред във връзката, трябва да увеличите бдителността си и да разгледате по-отблизо поведението на партньора си.

3-те зодии, които развалят семейства 3-те зодии, които развалят семейства
Някои зодии не могат да си намират връзки по обичайния начин, защото просто е прекалено лесно и няма адреналин. Тези зодии обичат да се...
Поведение и симптоми на предателство, които могат да показват, че вашият партньор ви изневерява:
1. Прекомерна грижа за себе си
Няма нищо лошо партньорът да се грижи за себе си, но ако преди това не са обръщали толкова внимание на външния си вид и сега го правят твърде много, това може да е ясен сигнал, че иска да угоди на някой друг. Какво трябва да ви тревожи: специално внимание към хигиената, използване на скъпи парфюми, смяна на прическата,  смяна на гардероба и дори промяна на имиджа. Това са обезпокоителни симптоми, които трябва да изострят вашата бдителност.
2. Избягване на физическа близост
Когато партньорът ви вече не иска да прави секс с вас, имате сериозни основания да се притеснявате. Измамниците рядко спят с двама души едновременно. Избягването на полов акт може да има много причини, както здравословни, така и психологически, но нежеланието без никаква рационална обосновка винаги трябва да е обезпокоителен знак за предателство и в много случаи това е така, защото някой друг се е появил.

3-те зодии, които са на крачка да изневерят 3-те зодии, които са на крачка да изневерят
В живота на тези няколко зодии предстоят много трудни избори, големи изкушения и решения, които ще трябва да вземат сами. Любовта поняк...
3. Прекарва все повече време далеч от дома
Неоправданите или твърде честите пътувания трябва да са притеснителни. По същия начин, по-малко време за вашия партньор. Воденето на двоен живот изисква малко по-различна организация на времето. Напускане на къщата по-често, най-често под предлог за уреждане на въпроси, свързани с работата, постоянно закъснение, забравяне за обещания, внезапни промени в плановете. 
4. Конфликти и кавги
Във всяка връзка има разногласия и кавги, но партньорите се стремят да постигнат споразумение. В случай на предателство измамникът не търси решение на конфликта, а само показва гняв и агресия.
Ако имате подозрения, че връзката ви започва да се обърква и се притеснявате, че партньорът ви може да ви изневери, а вие не знаете как да подходите, може да посетите за съвети специалист. Все пак, тази параноя може да е само в главата ви.

6 признака, че си податлив на изневяра 6 признака, че си податлив на изневяра
Много хора си мислят, че никога не биха изневерили на половинката си, но има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата ...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com