Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак,

...
Ако след сън изпитвате тежко чувство, това е сигурен знак,
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 28.02.20

Ако след сън изпитвате тежко възприятие, това е сигурен знак, че е време да измененията нещо в живота си. Ако сте плакали насън, може да се пояснява като добър знак. Това е индикация, че тялото ви се очиства, изпълва се с нови позитивни сили и ще ви донесе лекост.

Неприятните сънища съдържат информация, че не всичко е хармонично и уравновесено в живота и ориста ви. Има ясна причина за прояви на разсипничество, лековерие, яд. Ако сте имали противен сън – евентуално би трябвало да се погрижите за здравето си.

Тълкуването на такива сънища би трябвало да се прави изключително деликатно, тъй като те отразяват вътрешния свят и положението на индивида. Дешифрирането на знаци и асоциации дава опция да се осмисли посоката на живота: дали сте избрали пътя на духовното рационализиране и развиване или се търкаляте по наклонената пътека към бездната, или непрекъснато се въртите в кръг, в едно състояние. Слушайте личната си вътрешен глас и тя ще ви подскаже по какъв начин да намерите излаз от тази обстановка. Това е интервал на промяна на духовното положение и подготовка за външни промени.

Сънищата в петък

Петък е денят на планетата Венера. Сънищата в този ден от седмицата отразяват нашите усеща и се счита, че постоянно се сбъдват. Обикновено са свързани с нашето мощно предпочитание да се извърши нещо. Сънищата ще опишат за методите за осъществяване на мечтаното.

Сцените в тези съновидения са свързани с персоналния живот, финансовото състояние и творчеството. Ако в съня си получавате пари или нещо, това значи, че възприятията ви ще бъдат задоволени и скоро няма да сте лимитирани в нищо.

Сънищата, в които губите или не можете да получите нещо, демонстрират, че персоналният живот ще бъде отегчителен, скоро ще би трябвало да намалите потребностите си, а материалното поръчителство ще бъде нищожно.

Сънищата към момента при Луната в Овен са динамични, живи, те не се сбъдват незабавно, само че предвещават събития, които мощно могат да повлияят на личността на този, който ги сънува. Може да сънувате, че интензивно действате, бягате някъде, биете се с някого. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР