Ако ситуацията наложи, президентът може да промени датата на изборите,

...
Ако ситуацията наложи, президентът може да промени датата на изборите,
Коментари Харесай

Кои са вентилаторите в ГЕРБ?

Ако обстановката наложи, президентът може да промени датата на изборите, само че в границите на конституционния период - два месеца след привършване на работата на Народното събрание. Това разясни пред БНР депутатът от ГЕРБ Георги Марков. 

По думите му „ Българска социалистическа партия ще загуби тези избори, тъй като ги загуби още 2017 година “. 

„ ГЕРБ влезе в новото Народно заседание и споделя, че ще внесе предложение за мажоритарни избори. Българска социалистическа партия не се потруди да направи разбор и да реши дали да не изненада ГЕРБ, като гласоподава за този закон.

Ако бяха дали своят вот и в случай че изборите на 4 април бяха мажоритарни, ГЕРБ щяха да са в сложна обстановка... Ще имаме серия от избори, партиите са слаби “. 

В предаването „ Политически НЕкоректно “ Марков добави: 

„ Непрекъснато се занимаваме с всичко друго, само че не и с характера на изборната система. Затова ще се събудим с един слаб парламент, който няма да сътвори държавно управление “. 

Депутатът акцентира, че „ няма ГЕРБ без Бойко “. 

„ Най-лошата обстановка, в която Бойко може да попадне, е водач на опозицията. Да си пуши пурата и да им вика - „ правете кворума, управлявайте, да ви видя “. Натам отива работата, да се играе 2013 година “. 

Според Марков в „ ГЕРБ е направена двойна неточност - Борисов изгони Цветанов и Цветанов приказва против ГЕРБ “: 

„ Беше неточност Борисов да изгони Цветанов “. 

Той назова „ вентилатори “ хората, които неправилно поучават Борисов и предупреди, че „ с вентилацията би трябвало да се внимава “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР