Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто защото

...
Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто защото
Коментари Харесай

Какво правят щастливите двойки преди лягане

Ако си мислите, че щастливите двойки са такива, просто тъй като са разкрили любовта на живота си, би трябвало да знаете, че единствено това не е задоволително. За цялостното благополучие и естетика във връзката са нужни някои практики, отзивчиви умения и положително равнище на прочувствена просветеност, които оказват помощ за поддържането на равнищата на благополучие и уют в една връзка. Щастливите двойки имат някои общи черти в навиците и ритуалите си преди лягане. Те са показателни за равнищата на благополучие и непосредственост в връзките посред им.

Щастливите двойки оставят телефоните си отвън спалнята
Важен фактор, показващ степента на отдаденост и внимание към половинката е използването на смарт телефона и обществените мрежи преди лягане. Много хора вършат грешката да забиват нос в телефона си преди да заспят, вместо да отделят това време на колегата си.

Те оставят несъгласията отвън спалнята
Мястото, където тялото и душата ви си почиват в хармонична целокупност като двойка, а точно спалнята, не е място, в което би трябвало да внасяте всичките си отрицателни мисли и настройки един към различен. Ако сте имали спречкване, оставете го отвън рамките на спалнята. Не заспивайте скарани и ядосани. Опитайте се да споделяте повече, с цел да сте изгладили проблемите преди лягане.

Те отделят време за гушкане преди сън
Не единствено сексът има значение в спалнята. Времето, прекарано в гушкане и игри в леглото с обичания човек има мощно сближаващ резултат. Щастливите двойки го вършат всяка вечер преди заспиване.

Много двойки имат избрани ритуали преди лягане
Още един фактор, който има значение за равнищата на благополучие във връзката са рутинните неща, които вършиме дружно. Противно на схващанията, рутината не е наложително пагубна за връзката. Ако си имате занимателен бит преди лягане, като да вземем за пример да си измиете зъбите дружно пред огледалото в банята, смеейки се, ще си легнете по-щастливи, а връзките ви ще са по-здрави.

Щастливите двойки си приказват преди лягане
Как е минал денят ви, какво е станало в работата, кой ви е ядосал или пък зарадвал, пред какви ежедневни проблеми сте били изправени са единствено част от тематиките, които можете да си изговорите небрежно преди лягане. Щастливите двойки нормално не задълбават в неприятните тематики преди сън, а по-скоро си споделят мигове от деня.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР