Ако седнеш да ядеш в Северна Македония, апетитът ти ще

...
Ако седнеш да ядеш в Северна Македония, апетитът ти ще
Коментари Харесай

Северна Македония привлича с вкусната храна, хубавите вина и своята гостоприемност

Ако седнеш да ядеш в Северна Македония , апетитът ти ще се усили още след първия залък от храната, която ще ти сервират. Ако пиеш единствено една глътка вино, към този момент в никакъв случай няма да можеш да угасиш жаждата си. Тук, хората знаят по какъв начин да се любуват на храната, а яденето е самобитен обред.

Многото слънчеви дни са източник на богати усети и аромати в македонската кухня. Природата се отличава с климат, който е удобен за развъждане на плодове, зеленчуци и разнообразни билки и подправки. Всяка година градините раждат вкусни плодове и зеленчуци, бъчвите са постоянно цялостни, а месото е свежо и изключително качествено. В Северна Македония е елементарно да се удовлетвори всяко кулинарно предпочитание - както на тези, които желаят специалитети от месо и риба, по този начин и на тези, които избират разнообразна вегетарианска храна. Всеки сезон разполага с избрана храна, а съвсем всеки регион има собствен специалитет. Така, пред Вас се открива огромен избор, в който не можете да сгрешите.

Македонските винарни необятно отварят вратите си за всички гости. В тях дружно с екипа винари, феновете на виното могат да дегустират обичаната си напитка по един занимателен, неофициален и релаксиращ метод в композиция с разнообразни типове храна.

Каним Ви да почувствате усета на пикантните ястия и да почувствате аромата на прелестните виновност!

Вижте фотоси >>

Македония е чудесна страна, която ти дава опцията на всяка нейна педя да се докоснеш до предишното и да почувстваш бъдещето. Пътищата на разнообразни култури и цивилизации са се пресичали в Северна Македония и всяка от тях е оставила собствен белег и големи придобивки. Това е трансформирало страната в люлка на културата.

Започнете с разходка по каменния тротоар на Старата скопска чаршия, където религиите, културите и обичаите на цивилизациите се пресичат, връщайки ви епохи обратно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР