Ако се запази тази тенденция, не очаквам покачване на случаите,

...
Ако се запази тази тенденция, не очаквам покачване на случаите,
Коментари Харесай

Изборите не са сериозен фактор за покачване на случаите на COVID-19, смята Кунчев

" Ако се резервира тази наклонност, не чакам повишаване на случаите, тъй като до юли месец не би трябвало да стане нещо изключително ". Това съобщи основният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев в отговор на въпрос на News.bg дали чака повишаване на случаите на COVID-19 по време на предварителните парламентарни избори и какви ограничения би трябвало да се вземат за тяхното безвредно осъществяване.

Медицинският протокол е задоволително обстоен, няма да се промени и при неговото съблюдаване предходните избори потвърдиха, че не са сериозен фактор за повишение на заболеваемостта, безапелационен бе доцент Кунчев.

Здравният контрольор е повече обезпокоен от 10-дневените великденски празници . Ако забелязвате наклонността на понижаване на приетите в болница спря и два дни има нарастване. Възможно е да се дължи на струпване, тъй като хората ненавиждат да вървят на доктор по време на празниците и тези, които са с по-лека клиника, това да трансформира картината.
 Страната ни е подготвена да започва 5 фаза от имунизирането
Страната ни е подготвена да започва 5 фаза от имунизирането

Здравните управляващи възнамеряват твърдо да създадат осведомителна акция

Ако продължи по-дълго време тази картина, би трябвало да бъдем доста деликатни - дали е начало на покачване ли е или просто резултат, като Кунчев чака да е по-скоро второто.

Отново на въпрос на News.bg дали ще се усили изключителната епидемиологична конюнктура след края на май месец, Кунчев означи, че несъмнено ще се наложи, само че има много дълго време до края на месеца, с цел да може здравните управляващи да видят накъде вървят нещата.
анкета
Ще гласувате ли на избори 11 юли?
Да, постоянно гласоподавам Не, аз съм за гъби Ако не съм на море Този път пандемията няма да ме уплаши Зависи от акцията
Да, постоянно гласоподавам

Не, аз съм за гъби

Ако не съм на море

Този път пандемията няма да ме уплаши

Зависи от акцията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР