Ако се докаже недоброто ѝ управление, стопанинът ще бъде смененСкандалният

...
Ако се докаже недоброто ѝ управление, стопанинът ще бъде смененСкандалният
Коментари Харесай

Данаил Кирилов: Има доказателства за недоброто управление на Съдебната палата от Лозан Панов

Ако се потвърди недоброто ѝ ръководство, стопанинът ще бъде заменен

„ Скандалният музикален клип от Съдебната палата провокира сериозен публичен отзив, като мнозина видяха потъпкване на престижа на една от най-важните държавни институции. Това би могло да докара до смяна на стопанина на палатата - Лозан Панов, стига да се потвърди недоброто ѝ ръководство “. Това разгласи пред Канал 3 правосъдният министър Данаил Кирилов.

„ Ако Военновъздушни сили реши, че са налице учредения за недобро ръководство, а те, съгласно мен, са налице, би следвало да се вземе решение за смяна в ръководството на този неподвижен парцел “, споделя министърът по адрес на Лозан Панов и разрешението му да се снима видеоклипът.

„ Смята, че в този случай би трябвало да обсъждаме напълно и единствено обективно и то до толкоз, до едвам се случили неприемливи условия “, продължава Кирилов.

„ В съответния случай, това е налице и тази реакция би била без значение кой е ръководителя на Висш съдебен съвет “.

Наемът за пространствата на Съдебната палата е бил в размер на 800 лева, само че министърът призна, че не е изцяло уверен по какъв начин тъкмо се формирала сумата за 12-часовото престояване на снимачните екипи. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР